Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Happy girl


Inlägget skrevs : 2012-02-23
Klockan : 22:31:01
Tjohej! Har inte haft tid att blogga idag. Mitt schema har varit fullproppat om man säger så.
Var nere till idrottshuset  på förmiddagen och kollade på Gladiatorerna som gårn anordnade. Skoj var det! Lite kul att dom fixar såna här saker tycker jag. Efter de gick jag med Ida och hennes lillasyster till Dacapo och fikade. Mysigt. Sen bar det av hemåt för lite slapp innan träningsdags vid 18. Två timmars-pass idag. Fys första timmen och innebandy andra timmen, tycker det gick bra trots min otroliga träningsvärk (hehe).

Nu har jag lagt mig till rätta i sängen och ska faktiskt släcka och sova alldeles snart. Imorgon väcker mamma mig vid 6 då det är dags att hasa sig upp ur sängen. Kl 7 går bussen till Örebro och sen går tåget mot Stockholm lite efter 8. Ska upp till min kusin med mamma över helgen. Väldigt trevligt! :) Var ett tag sen jag var i huvudstaden. Så vi hörs med andra ord inte förens på lördag kväll, då jag är hemma igen. Hoppas ni får en alldeles underbar helg! Puss och kram från lilla mig.


Kommentarer
Postat av: soffipropp

min snygga jullis!

2012-02-25 @ 18:34:57
URL: http://somsofie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0