Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | Ensomcaroline.blogg@gmail.com

Thirteenth of March


Inlägget skrevs : 2012-03-13
Klockan : 17:27:47
Om jag säger såhär. Jag skulle gärna kunna hoppa över dom kommande veckorna i skolan.. Massvis med plugg. Helst av allt vill jag att det ska vara över om sisodär 1-2 veckor, men det är faktiskt inte alls lång tid kvar nu så jag lovar att jag håller ut! Igår kväll hade jag utvecklingssamtal och det gick super bra! Fick väldigt bra i alla ämnen och blev faktiskt överaskad i några, vilket är kul. Så det är bara att köra på så kommer jag nog att bli höjd i ett par ämnen till!

Just nu sitter jag och pluggar. Kände att jag var tvungen att ta ett kort break ifrån det och sätta på lite musik. Så jag ska väl avrunda detta inlägg och fortsätta skriva på spanskan som ska vara inne på torsdag. Imorgon är det Nationella i fysik. Jag hoppas det går bra! Träningsmatch ikväll mot "tanter". Lite allmän information fick ni nu. Pussen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0