Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Mer taggad kan man knappt bli


Inlägget skrevs : 2010-06-27
Klockan : 10:19:28
Godmorgon!
Här i sängen har jag legat ett tag med datorn i knät. Lyssnar på musik, kollar runt lite överallt oså. Ska kila ner och äta frukost snart för känner att jag börjar bli hungrig. Vid 14 så kommer Charlotta och hennes mamma och hämtar mig och min mamma. Då blir det att dra iväg till Uppsala! Och som rubriken.. Mer taggad kan man knappt bli, åhnej! :D Ska bli satans kul alltså. Så ni kommer inte höra av mig förens på fredag kväll då jag är hemma igen. Hoppas att ni får en bra vecka och har roligt ni med! Puss & kram, jullan.


Imorgon drar jag!


Inlägget skrevs : 2010-06-26
Klockan : 22:09:50
Tjingeling.
Sen jag skrev sist så har jag fixat med bilder, tittat på tv, ätit mat, packat & fixat saker med mammi. Imorgon så drar jag nämligen iväg till Uppsala på innebandyläger i 1 vecka (eller till på fredag, men nästan en vecka). Ska bli grymt kul! Är taggad som fan kan jag säga! :D Hehe. Bli bättre på innebandy, träffa nya kompisar, ha dunderroligt tillsammans! Oh. Visst låter det härligt? ;) Hehe ja, om man gillar innebandy så hihi.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag slå en pling till min vän Ida.
Efter de så blir det nog att hoppa i säng rätt så snart, för är rätt så trött oså.
Hoppas att ni har haft en bra dag & kväll, så hörs vi imorgon innan jag åker!
Puss på er alla, godnatt sen. ♥


Vi tre innebandybrudar ska till Uppsala imorn! (y'

Glad Midsommar!


Inlägget skrevs : 2010-06-25
Klockan : 07:36:51
Godmorgon!
Nu hinner jag skriva ett kort inlägg. Dem ringde för en stund sen och sa att vi kunde komma dit till åtta istället för att dem skulle bli försenade, så då blev man lagom glad. Vi har liksom gått upp halv sju för att vi ska iväg till halv åtta, och sen behöver man inte åka då.. Nice. -.- Så jag & bror sticker snart! Ska sälja från 8-14 (om det inte tar slut tidigare) idag. Är drygt 50 backar med 8-10 liter jordgubbar i varje, så blir ju en hel del om man säger så.

Sen vill jag bara önska er en riktigt glad & trevlig midsommar! :)
Hoppas ni hittar på nåt roligt idag, och får en rolig tid.
Vi hörs imorgon eftermiddag nån gång då jag är hemma igen.
Hade fint, p&k.


Sovdags


Inlägget skrevs : 2010-06-24
Klockan : 23:32:00
Jag gick och mötte upp Jossis istället för att prata i telen förut ikväll. Vi typ hittade inte varandra först.. I lilla Nora som vi är uppväxta i.. Haha. ;o :') Så kan det gå ibland! Men sen när vi hittade varann så gick vi hem till mig och pratade om lite allt möjligt. Blir alltid rätt så mycket prat när vi ses, hihih men det är härligt! Hon stack och mötte upp hennes lilla Felix här för en stund sedan. Så nu ska jag alldeles straxt sova, för imorn måste jag gå upp vid halv sju för ska börja jobba halv åtta!! Bara för att det är midsommar liksom.. Åh. -.- Orka! Hehe. (a) Men jag och bror ska jobba samtidigt imorgon, så blir lite enklare med tanke på att det kommer vara mycket folk oså.
Direkt när vi kommer hem sen så drar vi iväg till Vedevåg där vi ska vara över midsommar, så jag kommer inte skriva förens på lördag. Hoppas ni får en trevlig midsommar! :) Kramar från mig.

No energy on you.


Inlägget skrevs : 2010-06-24
Klockan : 20:06:00

Ikväll har jag då varit ute & sprungit, & sen inte gjort speciellt mycket mer. Gick bra på springturen. Sprang inte långt alls, men sprang i många uppförsbackar, & de var tufft de! Hehe. Men det är jobbigt.. Man får ta i med benen för att komma upp. ;) Men iallafall! Sen när jag skulle duscha, så fick jag plötsligt jätteont i magen och började nästan yra i duschen.. Var skitläskigt! Usch. Jag har svimmat en gång förut i duschen, och det var jätteläskigt, & det kändes nästan som att jag skulle göra de nu igen, så var skiträdd för var ensam hemma också. ;s Inge roligt! Men nu är det iallafall över, så det är ju bra de!

Nu ska jag kolla på tv, vänta på att maten ska bli klar, & ringa Jossis.
Hoppas ni får en fin kväll, skriver nog godnatt sen.
Om inte, så godnatt nu. Kramisar!



Om du inte vill ha nåt med mig att göra, så behöver du inte ha de heller.
Jag tänker inte slösa energi på nån som inte uppskattar att jag gör det!
Så fine! Du får som du vill. Men du får fan förklara dig.


Hot


Inlägget skrevs : 2010-06-24
Klockan : 16:50:10

Hejhallå!
Försäljningen utav jordgubbar gick bra idag. När jag slutade vid 14 så var det bara typ 17 liter kvar.. Inga backar med nåt i, utan bara de på bordet, så det gick fort idag. Men var lite såhär konkurans mellan mig och dom andra som står lite längre bort på samma gata, och det blev lite skit oså, men tror att det löste sig iallafall.. Jag kan ju inte göra nåt mer än att göra mitt jobb och stå där och sälja slut på gubbarna. Så det där brydde jag mig inte så mycket om! Får ägarna ta hand om. När jag slutade så gick jag runt lite på stan ett tag. Så himla skönt väder! Oh, såå varmt. :) Sen tog jag cykeln och cyklade hem. Har inte gjort så mycket nu hemma.. Hjälpt mamma att städa lite oså. Om drygt 1-2 timmar så ska jag ge mig ut och springa min lilla runda. Kanske kör lite längre denna gång för att öka på lite.. Jag får se eftersom det är rätt så varmt ute fortfarande.
Hörs senare när jag har lite mer "skrivglädje". Puss!


Nu är det varmt!


Inlägget skrevs : 2010-06-23
Klockan : 21:47:26
Halloj!
Nu tänkte jag berätta om min lilla dag.
Började med att jag cyklade iväg till jobbet vid tjugo i nio ungefär. Där satt jag till klockan var två då Lisa kom och böt av mig. Jag väntade på att Emma skulle komma in till stan då vi skulle hitta på nåt. :) När hon kom så cyklade vi hem till mamma. Vi gjorde iordning lite mat, kollade lite på datorn (och tvn) och sånt. Hade det trevligt! :) Sen efter ett tag så cyklade vi till en bygghandel här i Nora som har brunnit ner. Hände igår kväll/natt.. Väldigt läskigt faktiskt, för dom tror att branden kan vara anlagd.. Att det är nån/några som har tänt på alltså. ;s Usch! Får hoppas att det inte är så. Sen fortsatte vi ner mot stranden, där vi la oss och solade ett tag. När vi sen "tröttnade lite på värmen" så cyklade vi upp på stan och satte oss vid skolan i skuggan som var mycket skönt faktiskt! Nu är det riktigt varmt ute, och jag ska inte klaga! Nejnej haha, men ibland är det skönt att komma i skuggan också. Vid sju så var det dags för löpträning. Var bara jag, emma & annie (våran tränare) som sprang och körde lite styrka efteråt.. Som vanligt så är det inte så många, menmen, det är upp till var och en! Kom en jätteäcklig gubbe sen också. ;s En alkis.. Uuuuh! Han stannade vid oss och pratade lite, sen när han gick så gjorde han sina behov (om ni förstår? hehe). Dom kan dra sig härifrån! In på nåt hem och få hjälp för fan.

Nu sitter jag här i soffan och tittar på Morden I Midsumer. Älskar de!
Blir att sova tidigt ikväll eftersom jag ska upp imorgon igen och jobba, så sista inlägget de här.
Vi hörs imorgon när jag kommer hem, godnatt puss!


hihi


Inlägget skrevs : 2010-06-22
Klockan : 21:01:54
Halloj.
Nu är jag hemma från matchen. Den slutade 0-6.. Tyvärr. :/ Men dom spelade mot Karslunds elitlag, så var dock inte så konstigt att dom förlorade. Men tyckte att dom spelade på mycket bra och tryckte på väldigt mycket också, så ingen dålig match av Nora heller!
Nu ska jag sätta på yoga-skivan och köra lite yoga, hehe! ;) Är faktiskt rätt så skönt. Avslappnande!
Jag skriver inget mer sen för ikväll, för nu vill min bror ha internetet, och sen blir det film oså för mig.
Så godnatt då!

Ego


Inlägget skrevs : 2010-06-22
Klockan : 18:40:12





Nu drar jag iväg på fotboll med mammi.
Hörs när jag kommer hem, puss!

Maybe I have wrong, but I will try.


Inlägget skrevs : 2010-06-22
Klockan : 10:42:22
Godmorgon tisdag!
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Smash Into Pieces nya låt Silence. Inte den bästa, men den var rätt bra! Lägger upp den här i slutet. Sen har jag fått en till favorit låt om jag hörde för första gången på Emma's mobil förra veckan. Den heter I believe med R. Kelly.. Nån som har hört den kanske? Den drogar jag hela tiden! Oh så bra den är! Lägger upp den med sen.
Snart så tänkte jag gå ner och ta något att äta och titta lite på tv. Vid drygt kvart i två cyklar jag iväg upp på stan för att byta av min bror och börja jobba jag. Elvira kommer upp och joinar mig idag tror jag. (y' Alltid roligare med sällskap! Sen vid sju ikväll när jag har slutat jobbet, så sticker jag ner till ängarna för att titta på brors fotbollsmatch, så jag kommer inte skriva igen förens runt nio eller nåt, och då blir det nog sista inlägget också så inte så mycket bloggande idag, men så blir det ibland! P&K


Smash Into Pieces - Silence


R. Kelly - I believe

23:36


Inlägget skrevs : 2010-06-21
Klockan : 23:36:34
Nu är deckaren snart slut, så jag ska sova snart.
Vi hörs imorgon innan jag sticker iväg till jobbet.
Kram på er, godnatt! :)

Tv hela kvällen lång


Inlägget skrevs : 2010-06-21
Klockan : 20:00:44
Nu har jag kommit hem från jobbet. Eller för 1 timma sen. Satte mig ner med mamma vid köksbordet och åt lite kvällsmat. Var väldigt hungrig efter dagen. Nu sitter jag framför tv:n och tittar på Segemyr. En gammal humorserie sen några år tillbaks, som jag tycker är vääldigt bra! Lite småkul sådär. :') Vid 20 så börjar Lotta på Liseberg, och det ska jag också se på. Musik är alltid kul att se/lyssna på! Sen vid 21:30 så börjar en deckare på tv, och det ska jag med titta på tillsammans med min mamma, hihi. Så blir tv hela kvällen lång som rubriken lyder. Men ibland kan de också vara skönt.. När det är nåt roligt/bra man tittar på så. :)



Det här var/är min enkla outfit för dagen.
Svart linne från Indiska
Jeans från JC

Glöm inte att gå in och rösta på mig!
Nr 10 är jag.
http://truejenny.blogg.se/2010/june/finalisterna-i-veckans-blogg-tavling.html

Rösta så blir jag superglad!


Inlägget skrevs : 2010-06-21
Klockan : 12:47:02
Hejsan mina vänner.
Jag steg upp ur sängen lite efter elva. Hade jättesvårt att somna igår, för det hördes hela tiden som att det var nån som gick utanför mig.. Det bor polaker på andra sidan mittemot oss, och jag tycker dom är jätteläskiga, för dom stirrar hela tiden på en och man kan inte ens byta om ifred i mitt rum för dom sitter och tittar in i fönstrena hela tiden. Åh, blir så irriterad! Hur kul är de liksom? Inte alls kul. Dom kan ta sina väskor och dra tycker jag! Men sen somnade jag i alla fall, så det var väl bra hehe.
Ska straxt byta om för typ kvart i två cyklar jag ner till stan och ska byta av gustav. Jobbar till sju ikväll, så vi hörs då igen!

Och ni, jag är en utav finalisterna i en veckans-blogg, så jag skulle vilja att ni går in på hennes blogg och röstar på mig. Jag är nr 10. Skulle bli jätteglad om ni gjorde det. Tack på förhand! :)
http://truejenny.blogg.se/2010/june/finalisterna-i-veckans-blogg-tavling.html

Godnatt


Inlägget skrevs : 2010-06-20
Klockan : 23:01:15
Nu har jag tittat klart på fotbollen. 3-1 vann Brasilien med! Wiho. Kaka fick först ett gult kort, sen typ direkt efter ett rött, så han blir alltså avstängd från deras nästa match. Fyfan, va inte ens rättvist. ;o Han körde in armbågen i en annans mage, men han som fick den då han typ "visade" att han fick den på munnen eller nåt, och domaren trodde ju såklart på de, så Kaka åkte ut. Usch, hatar falska jävlar! Menmen, det ingår väl i fotbollen har man lärt sig.

I alla fall. Ska nu lägga mig i sängen och kanske sätta på en film, annars läsa lite och sen sova.
Vi hörs imorgon innan jag drar iväg och jobbar, godnatt!


If you will, you can do it.


Inlägget skrevs : 2010-06-20
Klockan : 21:16:33
Nu sitter jag här i soffan nyduschad nästan och dricker jättevarm vattenchoklad. Har även ätit en liten kaka med vaniljsås, mums. Brazilien-Elfenbenskusten spelar just nu på tv. Brazilien gjorde för en stund sen 1-0, kanon! Matchen är bra, intressant att titta på, så inte bara det ena laget är helt överlägset som det ibland kan vara, och då är det ju inge roligt liksom. Så en bra match hittills!

Gick bra för mig att springa förut. Sprang drygt en kvart, inte så jättelångt, men kände ändå att det var bra och att jag ökade på mitt tempo denna gång vilket också är bra. Ni kanske har märkt att jag har ute och springer rätt mycket och så, och det är ju för att jag vill vara i bra form. Jag har alltid tränat nåt genom mina år. Började simma när jag var drygt 3-4 år, och sen simmade jag tills jag var 11 år tror jag ? Och jag tävlingssimmade då också. Simma är en sport som ger mycket bra träning för hela kroppen. Det är tungt, det är de, men väldigt bra.
Sen har jag spelat fotboll i sammanlagt 4 år tror jag det är, och jag älskar verkligen fotboll. Att spela tycker jag dock kanske inte är lika roligt, men att titta på fotboll är grymt! Men innebandyn kom sen och jag ville/vill satsa mer på den även fast jag har haft tankar om att börja spela fotboll igen, så tror jag inte att jag kan göra det. Dock för att jag ska börja dansa troligtvis till hösten också. Det blir lite mycket då.. Så ahu.

Om ni vill ut och röra på er.. Springa, gå, gymma, simma.. Ja, vad det nu är! Men har lite svårt med att komma ut "när det väl gäller" och sen fortsätta hålla på, så börja gå ut och gå först. Med dig själv, din mamma/pappa/bror/syster, eller med kompisar. Sen när du känner att du har fått in de, så börja springa då. Sen fortsätter du så regelbundet som kan vara svårt, men försök att göra det lika många gånger som du har gjort det tidigare eller vad man ska säga.. Ni förstår ? Nu när jag har kört ett tag, så kör jag regelbundet. Ingen tvekan om att jag ska ut och springa när jag ska det liksom. Så blir det tillslut. Hih, lite tips bara! :)

Ni gör mig glad


Inlägget skrevs : 2010-06-20
Klockan : 18:18:36

Tjinixen!
Nu har mina flickor åkt hem. Vi hade en jätterolig & mysig kväll igår! Hyrde film, trubbel i paradiset. Den var väl inte jättebra, men den dög i alla fall. Påvägen hem från stan när vi hade varit där och hyrt filmen då och köpt godis.. Jävlar va roligt vi hade! Hahahh åh, vi är helt klart bäst. Träffa oss tre nån gång tillsammans, och det blir livat med skratt och humor! (y' Hehe. Efter filmen sen så låg vi mest och pratade och åt godis. Runt tolv så somnade charlotta, men jag och linn fortsatte att prata tills klockan var ungefär ett då vi också blev tysta och somnade. Imorse vaknade vi redan vid tio.. Jag trodde vi skulle sova jättelänge, men lotta och linn hade tydligen varit vakna sen nio. :') Och dem lät mig sova! För söta, hihi. Men vetni vad linn gjorde då ? Hon gick in på toan, hämtade vatten i ett glas och hällde (?) på mig!! Åhh, hahah vilken liten busunge! Så då vaknade jag ju. Fast jag sov faktiskt inte riktigt helt innan de heller så, hehe. :)

Nu har jag lagt in lite bilder på facebook, och tänkte lägga in några här. Linn tog mest bilder med hennes kamera, så ni kommer få se mer bilder antingen ikväll eller imorgon beroende på när hon skickar dom. Så ni vet!
Om en stund sticker jag ut och springer. Sen blire väl duschen, käk och tvn, sen datorn då och lite sånt. Inte en så speciell kväll! Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. Hörs senare, p&k.


linn & lilla lotta som gömmer sig där bakom täcket


linn som är sockersöt


mums!


och där har ni lilla mig då

Lägger bara in några eftersom dom andra finns på min facebook,
men mer bilder från linn's kamera kommer som sagt!


Mina babes ikväll


Inlägget skrevs : 2010-06-19
Klockan : 15:24:33
Hejsvejs!
Nu har jag jobbat klart för idag och jobbar inte förens på måndag eftermiddag igen. Skönt med lite ledigt! Gick rätt fort idag faktiskt. Var kallt lite då & då, men inte så värst farligt så jag klarade det. Pw kom på slutet och gjorde mig sällskap och hjälpte mig lite. Hihi. :) Nu har jag packat mina saker hos pappa och ska snart ta mig på cykeln upp till mamma. Charlotta & Linn kommer som sagt till mig ikväll, och dom kommer redan vid 16 så ska straxt ge mig iväg! Vi ska ha en supermysig kväll hemma hos mig. Äta onyttigt, titta på film, ta kort, skratta.. Dampa loss! Så som det oftast brukar bli. ;) Så jag hoppas att ni får en riktigt bra lördag kväll, för det vet jag att jag kommer få! Skriver nog inget mer, utan ni får vänta till imorgon då bilder och skit kommer också. ;)
P&K, julia.


En bild på oss från 7:an.

Home


Inlägget skrevs : 2010-06-18
Klockan : 22:17:52
Godkväll! Hihi.
Det blev fotboll med Jossis förut vid sju. Dom spelade väl på bra oså, men orättvist vare. ;( Domaren blåste typ hundraelva gånger MER än vad han behövde göra egentligen, & sen såg han inte en verkligen solklar offside, så då blev vi verkligen piss sura & irriterade. -.- Åh, hatar sånt! Hehe. Som sagt så älskar jag fotboll och det ska gå rätt till, inte en massa skit hehe! ;)

Nu är jag hemma då. Sitter med pappa i vardagsrummet och tittar på fotboll (VM som är). Nån mer som är intresserad av VM? Ska nog slagga rätt så tidigt ikväll eftersom jag ska upp vid drygt halv åtta imorn för att jobba igen. -.- Känns lite segt att göra de på en lördag, menmen. Efter jag har jobbat så ska jag nästan på direkten vidare till mina babes Charlotta & Linn. Blir övernattning med dom också. Awsome!
Så vi hörs imorn runt halv tre.
Puss och godnatt!

Fredag och helg.


Inlägget skrevs : 2010-06-18
Klockan : 17:37:21
Nu har jag kommit hem från Linde. Var där med mamma. Hon kom och hämtade mig vid 14 då jag hade stått klart vid jordgubbarna. Gick faktiskt riktigt bra idag även fast vädret var vidrigt som fan. Värsta stormen blev det typ, började spöregna och åska lite. ;o Uschusch! Vi vill ju ha sommar! När vi kom till Linde i alla fall så gick vi till Team Sportia. Skulle köpa ett par nya innebandyskor, innebandystrumpor och såna här underbyxor/springbyxor (tajta korta nivet?), och jag hittade faktiskt allt de också! Så nu behöver jag inte bekymra mig mer om de, hihi. :D Sen gick vi och fikade lite också. Det var gottigt! 

Skönt att vara hemma nu i alla fall. Sitter här och tar det lugnt. Pratar med Jossis på msn! Hihohiho. ;) ♥
Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Tror att det bara blir en hemmakväll faktiskt. Är rätt trött efter dagen, och ibland kan en hemmakväll behövas. Men ska kanske med pappa upp på fotboll vid 19. Han visste inte om han orkade, men jag vill, så isånfall kanske jag tar med mig Jossis om hon orkar och vill :) Jaja, får se!
Hoppas ni får en bra start på helgen i alla fall. Hörs senare, kramisar.


Jag bjussar!

Underbar kväll!


Inlägget skrevs : 2010-06-17
Klockan : 23:09:48
Hallå på er!
Nu har jag inte skrivit sen i förmiddags, & jag tänker faktiskt inte be om förlåtelse, för jag har bara levt livet med min vän Emma idag! Hon kom upp till mig runt tre & gjorde mig sällskap vid jordgubbarna. Tack så mycket, hih :)! Sen stack vi hemåt, fixa lite oså, sen gick vi och satte oss på en bänk och väntade på att min bror skulle komma så att vi kunde beställa pizza för han hade pengarna. När vi hade gjort det (beställde dock kebabtallrik, hah), så cyklade vi ner till blåsut (en strand/bad) och satte oss där med maten och hade som en liten piknik.. Var väldigt mysigt & roligt hade vi dessutom! Som vi alltid har med varandra. ;) Där tog vi även oss en liten tupplur, hihi. Skönt vare! När vi sen tröttnade så tog vi cykeln och cyklade runt lite på stan. Vid tio blev Emma hämtad och jag gick upp till mig, & nu ligger jag i sängen. Pratar lite på msn, bloggar & ska snart sätta på en film som jag nog somnar till. Imorn ska jag upp vid 8 för att börja jobba vid 9. Efter de så kommer mamma och hämtar mig, för vi ska in till Linde, så vi hörs imorn eftermiddag! Godnatt. :) ♥

12:27


Inlägget skrevs : 2010-06-17
Klockan : 12:27:52
Nu har jag vaknat. Vid typ kvart i tolv gick jag upp, & satte mig då vid tvn som jag sitter vid nu. Tittar på Hem till gården som jag tycker är väldigt bra! Det är så mysigt att titta på på nåt sätt, hihi. Snart ska jag ta mig lite frukost (eller blir nog lunch), och sen ska jag väl fortsätta sitta vid datorn innan jag sticker iväg upp på stan för att jobba vid ungefär tio i två. Får se om jag skriver nåt mer innan jag drar upp, annars hörs vi ikväll efter 19!
Ha en bra torsdag, P&K.


Hörs imorgon


Inlägget skrevs : 2010-06-16
Klockan : 23:20:39
Nu är Morden i Midsummer slut, så jag ska hoppa i säng. Jag älskar det programet! Tycker Barnaby är så himla bra, och det är alltid kul och spännande att titta på. En utav mina favorit serier faktiskt! Har ni sett de nån gång?
Hoppas ni sover gott sen när ni ska sova i alla fall. Hörs imorgon innan jag sticker iväg till jobbet, godnatt! :)

Kondition ingår faktiskt också..


Inlägget skrevs : 2010-06-16
Klockan : 20:35:19
I innebandy! Det var bara jag & linn som var på träningen. Det tycker jag faktiskt är riktigt dåligt att inte fler kan komma som jag VET kunde egentligen. Och sen att man heller inte säger till, utan kanske bara struntar i det så att vi som är där får vänta på andra för att vi vet att dom har sagt att dom kommer, men sen inte gör det.. Det är nåt som jag blir väldigt irriterad på. Man behöver faktiskt kondition för att klara av en match i innebandy (och även i dom flesta andra sporter också), så bara för att man kanske inte har lust då eller tycker det är jobbigt/inte "har tid", så får man nog faktiskt ta sig tid till de.. Tycker jag. Tror nog att många andra i laget också tycker de dock. Och vi alla vet också att om vi inte tränar helst på båda träningarna, så får vi inte spela lika mycket på matcherna sen eller kanske tillochmed inte vara med, och alla vill väl vara med, inte sant ? Så jag tycker att vi skärper oss nu! Vi är trots allt ett lag och ska göra det tillsammans. ♥

Nu har pappa varit nere och grillat kött på gården, så det blir kött med klyftpotatis & sås till middag. Riktigt gott! Jag vet inte när jag skriver igen för ska titta på tv/film sen, så får se när godnatt-inlägget kommer. Puss & kram.


Träning nu!


Inlägget skrevs : 2010-06-16
Klockan : 18:41:18
Nu har jag precis kommit hem från jobbet, så nu blire vidare iväg på träning.
Hörs senare ikväll! ♥

onsdag den 16 juni


Inlägget skrevs : 2010-06-16
Klockan : 11:36:09
Godförmiddag!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Har bytit om, men inte fixat hår och sånt än, så de ska jag göra nu snart tänkte jag. Sen när jag är klar åker jag upp till min mamma för att hämta lite saker, sen vidare upp på stan och sälja jordgubbar från 13-18 idag istället. Blev lite krångel för han som lämnar "gubbarna", så ah. Men de går ju lika bra! Efter de blir det träning med laget vid 19. Konditionsträning och lite sånt! Behövs alltid.
Ni får ha en jättebra onsdag alla söta! Här är det fint & varmt idag, så jag ska njuta! Pussar.

Outfitbild har jag tänkt att ta, men har ingen sladd till mobilen & svårt att ta med webbkameran,
så ni får den ikväll!

Jag både vill & kan.


Inlägget skrevs : 2010-06-15
Klockan : 22:27:14
Tjeena!
Min springtur gick kanon förut. Pappa cyklade bredvid mig och höll mig lite sällskap, hehe. :) Sprang inte så jättelångt kanske, men rundan dög för mig ikväll och det kändes att jag hade gjort nåt mycket bra! Hihi.
Nu gör jag inte så mycket. Sitter här och pratar med en bloggare på msn faktiskt! Vi har blivit mycket bra vänner och jag hoppas vi kommer hålla kontakten och bli bättre vänner, för hon (Sofie) är verkligen urgullig! Väldigt lik mig på många sätt, hihi. Länkar till henne här också! http://ssofiejohanssonn.blogg.se :)!

Nu ska jag fixa lite inför kvällen/natten, och sen tror jag att jag ska hoppa i säng faktiskt. Kanske titta på en film på datorn ett tag eftersom jag inte behöver gå upp tidigt imorgon. Jag har eftermiddagspasset! Dock så är det tråkigare då, för inga som köper, men aja. Så jag säger godnatt nu! Puss på er sötingar.


Knäpp bild, men de får va.

Ni gör min dag.


Inlägget skrevs : 2010-06-15
Klockan : 17:48:09

Hejsan!
Idag har jag alltså setat och sålt jordgubbar från 9 (faktiskt tjugo i 9) till 14. Först i början var det förjäkla kallt alltså, så jag visste knappt vad jag skulle göra haha. Men sen blev det lite varmare & ännu varmare, så då blev jag glad hih. Dock så sitter jag på den sidan som det jämt är skugga på, så ska fråga imorgon om vi kan byta sida så att jag kan få lite sol & värme på mig! Blir så kall ju. Aja, hehe!
Typ vid halv två så kom Charlotta & Linn upp till mig. Vi hade bestämt att vi skulle umgås lite efter jag hade stått och sålt. Så när jag var färdig, så gick vi hem till mig och jag bytte om oså, sen gick vi upp på stan igen och köpte Noraglass. Så mumsigt! Sen stack vi hem igen för det blev kallt ute. Satt bara i köket och pratade en massa om allt & inget typ.. Som vi alltid gör, men det är så himla härligt! Såklart så kan vi prata med varandra om allt eftersom vi har känt varandra (allihopa) i ungefär 8-9 år, så det blir en hel del skitprat hihi. Men så ska det vara! När vi sen tyckte att vi hade blivit lite uttråkade, så gick vi ut igen och gick faktiskt till nöjesbutiken och köpte godis. (a) Vi blev lite godis-sugna.. Men bara lite, inte så mycket hihih. Så vi tog med oss vårat godis och gick in på "innergården" här hos pappa och satte oss på en bänk och pratade innan dem cyklade hem. Jag älskar er!

Nu är jag hemma och ska snart ut och springa. Det var ett tag sen, & eftersom det har blivit lite onyttiga saker idag så kan det bara vara bra. (y' Så jag skriver senare ikväll när jag har lust igen! Puss & kram.


Det är vi tre.
Charlotta från vänster, jag i mitten & Linn höger.


Tack min Carrut!


Inlägget skrevs : 2010-06-14
Klockan : 23:09:34
Nu har lilla Caroline gjort klart min header/design och sattit in den med som ni då ser. Jag blev jättenöjd! Tack så himla mycket för att du alltid hjälper mig och står ut med mitt tjat.. Hehe. ;$ But you know me! Puss på dig

Kom hem efter 21 ikväll. Har varit med Emma uppe vid Norvalla och tittat på fotboll. Ujuj, jag blev chockad när jag kom upp dit och såg en sak kan jag säga! Shit. ;o Haha, menmen. Dom vann i alla fall med 4-3 tror jag den slutade.. Härligt grabbar! Sen blev det att vänta med Emma på hennes mamma oså. Emilia, Julia & Bäcca kom också och pratade med oss en stund. Trevligt de. :) Sen när Emma stack så stack jag hem. Tack för dagen och tack för att du höll mig sällskap vid jordgubbsförsäljningen ett långt tag! Eller hur var det långt, vava ;)? Haha, du är för bra du ♥

Nu ska jag fixa mig och sen hoppa i säng, för imorn ska jag upp vid 8 för att fixa och sen dra iväg upp på stan för att sälja gubbar mellan 9-14! Så vi hörs mer imorgon. :) Runt halv tre tror jag väl eller nåt! Godnatt.


Veery old pic of Carrut and me!

måndag 14 juni 2010


Inlägget skrevs : 2010-06-14
Klockan : 13:30:24
Hej på er alla!
Hoppas ni har sovit gott.. Det har jag. Hade dock lite svårt att somna igår, för det blev rätt sent, men tillslut så somnade jag i alla fall hihi. Nu sitter jag här och tittar på tv. Det finns typ inge att kolla på nu, så jag tittar på bolibompa HAHA.
Inte så jättekul, men det får väl duga såhär på "morgonkvisten"! ;)
Nu ska jag fixa mig och sen sticka ner och byta av min kära broder som sitter och säljer jordgubbar nu. Så jag ska stå från 14 till ungefär 19. Då när jag är klar sticker jag direkt ner till gustavs fotbollsmatch, så jag kommer inte skriva förens runt 21 eller nåt ikväll.
Ni får ha en jättebra dag, så hörs vi! ♥

Godnatt


Inlägget skrevs : 2010-06-13
Klockan : 23:16:17
Nu ska jag vänta på att Carruten ska logga in på msn och sen med hennes hjälp fixa en ny header/design. (Hon som gör allt dock, jag bara säger så som jag vill ha det hah). Har en tanke på hur den ska vara, men vi får se vad hon tycker också oså. Så jag bloggar inget mer ikväll, utan vi hörs imorgon då min design förhoppningsvis också är klar! Godnatt.

I`d rather be with you


Inlägget skrevs : 2010-06-13
Klockan : 21:17:49
Hejhallå.
Vad har jag gjort sen jag skrev sist? Jag har inte gjort så mycket. Har varit iväg på det där mötet då. Gick väl bra där. Lite roligt att höra vad alla olika politiker hade att komma med.. Partierna blir ju lite irriterade på varandra ibland. Lite smått roligt! Hehe. Sen har jag inte gjort ett skit. Nu är jag i alla fall hos pappa. Jag saknar mamma. På nåt sätt så blir det väl så att "tjejer saknar tjejer och killar saknar killar" i en familj också. Men jag kommer att få sakna varenda söndag när jag lämnar pappa och åker till mamma/lämnar mamma och åker till pappa. Så är det. Life is life.

Sitter och lyssnar på lite skön musik just nu. Pappa & gustav tittar på fotbollsvm, men jag har faktiskt ingen lust att titta på de nu. Jag vill hellre bara sitta för mig själv i mitt rum med skön musik och tänka. Finns mycket att fundera över.. Finns det väl alltid ? Både bra och mindre bra saker. Men en sak jag alltid säger till mig själv är: Följ ditt hjärta. Lyssna på vad de säger så kommer du gå rätt väg.. Förhoppningsvis i alla fall. Och lyssna aldrig mer på någon annan än på dig själv när det gäller nåt du ska ta beslut för.



Im not going without you


Inlägget skrevs : 2010-06-13
Klockan : 15:45:59
Nu har jag & mamma varit & handlat lite. Var fint när vi åkte, men sen när vi kom ut från affären så regnade det. :( Usch! Vädret är helt konstigt nu ju.. Olika varje dag. Jag tycker de kan vara sol & varmt varenda dag, för det är sommarlov! Vi får be till gud, hah.

Ska kanske upp & se match vid 17 sen, får se hur jag gör. Jossis får ju troligtvis inte spela, så då äre fan inge kul ju. ;o Usch, dåligt! :') Men sen ska jag ju iväg på ett möte vid 18 som sagt, så blir ju lite tajt, men jaja får se hur jag gör. Nu ska jag i varje fall börja packa det som jag ska ha med till pappa denna vecka för nu är det pappa-vecka. Det brukar ta ett tag & brukar bli rätt många väskor för jag är ju tjej liksom! Måste ha nåt att välja mellan ni vet.. ;) Vi hörs!



Min andra favorit låt med dom! K Ä R L E K

Vädret kommer ?


Inlägget skrevs : 2010-06-13
Klockan : 13:08:30

Tjena!
Jag vaknade upp vid halv elva ungefär. Käka frukost och hoppa in i duschen blev det då. Sen har jag inte gjort så mycket mer, utan jag satte mig här vid datorn och kollade runt. Lyssnar just nu på musik och pratar lite på msn oså. Har ingen aning om vad jag ska göra idag på dan.. Ikväll vet jag att jag ska på ett möte typ med mamma (och kanske pappa). Är om sångpedagogen och så. Men tror att jag hänger med mamma och handlar sen och hämtar gustav hos en kompis. Som sagt, vet inget annat jag kan/ska göra så. Är fotbollsmatch sen, men tror tyvärr att den krockar med mötet. :/

Ska ni göra nåt speciellt idag då?
Ikväll behöver man i alla fall inte lägga sig tidigt eftersom det inte är nån skola imorgon!
Känns förjäkla härligt. :)


En hemma kväll.


Inlägget skrevs : 2010-06-12
Klockan : 17:36:27
Jag vet vart jag ska placera mig ikväll... Hemma i soffan framför tvn tillsammans med min mamma & kanske bror om han stannar hemma. Jag har varit och hyrt film, och det blev it`s complicated. Nån som har sett den kanske ? Den verkar i varje fall väldigt bra! En typisk film för både mig & mamma, hihi. Dock inte för min bror kanske, så vi får väl skicka iväg honom nånstans.. Haha nejdå! Han är aldrig hemma på kvällarna, så får väl se om han stannar hemma ikväll eller inte som sagt. Just nu ligger han bredvid mig i soffan och sover. Han somnade för ett tag sen.. Så söt är han! Min lilla tvillingbror :)! Pussar



Utåt


Inlägget skrevs : 2010-06-12
Klockan : 14:25:34
Nu har min moster & morbror precis åkt hem, & jag ska cykla upp på stan. Se om det är nåt som händer där. ;) Nejmen jag ska hem till min pappa oså. Behöver få lite friskluft känner jag också så. Nu vill min bror ha internetet, så jag måste avsluta. Vi hörs! :)


Sminket består av endast lite mascara idag.
Outfiten är mjukisbyxor, linne & mjukiströja!

Vart ska man idag?


Inlägget skrevs : 2010-06-12
Klockan : 11:48:40

Har vaknat flera gånger imorse, fast aldrig gått upp. Så kan väl säga att jag vaknade vid halv elva för det var då jag gick upp. Nu ligger jag här i sängen med datorn i knät. Min morbror och moster är här på besök, så känner mig väldigt trevlig som ligger uppe i min säng och håller på med datorn, hehe. Men ska straxt gå ner till dom tänkte jag. Fika lite oså. Jag hoppas att ni har sovit gott inatt i alla fall. :)

Jag har då ingen aning om vart jag ska ta vägen idag ? Vädret är sisådär ute just nu i alla fall, så vi får väl se hur det är sen. Och juste, nu har vi sålt huset helt eller vad man ska säga. Vi har överlämnat nycklarna till dom som ska flytta in. Känns inge roligt att lämna de.. Känns på nåt sätt overkligt faktiskt, för varken jag eller nån annan i min familj trodde att vi skulle flytta ifrån huset. Så klart att det känns tungt. Men samtidigt så trivs jag väldigt bra i det nya, så man får väl tänka så! Med tiden.

Nu ska jag rusa ner! Ha en bra dag, skriver sen kram.



Jordgubbsförsäljning


Inlägget skrevs : 2010-06-11
Klockan : 13:12:58
Hejsan!
Egentligen så skulle jag ha åkt iväg vid 9 för att stå och sälja jordgubbar, men jag hade så himla ont i magen imorse, så min bror fick stå mitt pass på förmiddagen så ska jag ta hans pass nu mellan 14-19. Det regnar ute, så de känns lite surt att stå då, men man står ju under ett parasoll så. När jag har stått klart kommer mamma & gustav och hämtar mig, så ska vi åka hem till familjen svensson och vara där resten av kvällen. Så jag får se om jag bloggar nåt mer idag.. Inte alls säkert, men det visar sig. Hoppas ni får en bra dag i alla fall!
Puss & kram. :)

Galen kväll!


Inlägget skrevs : 2010-06-11
Klockan : 01:13:23

Hejhej.
Shit vilken kväll säger jag bara! Helt awesome. Började med att Emma kom till mig typ kvart över sex. Vi fixade lite saker här hemma oså, sen kom Mathilda runt sju nån gång. Blev att titta på tv ett tag och prata innan vi gick ner till stan/gårn. Där mötte vi upp Elvira. Vi gick hem till pappa och lämnade några saker, sen gick vi in på gårn. Så kul med såna där "blåskontroller" om man har druckit eller ej.. Första gången jag skulle göra det så gick det inte så jättebra & var väldigt pinsamt eftersom jag gjorde fel. ;$ Men har lärt mig nu, haha. Där inne var det rätt lugnt. Pratade med dom som jobbade i caféterian (våra vänner) oså. Sen spelade första bandet. Några i 8:an (9:an kan man väl säga då). Rätt bra är dom väl! Sen fick vi vänta i ungefär 1 timma till innan Smash Into Pieces började spela. Och fyfan säger jag bara! Helt jävla grymma. Och Benjamin.. Nej gud, så jäkla snygg! Jag döööör! Han kollade in i mina ögon flera gånger också.. Shit. ;$ Och sångaren hoppade "in" i publiken och kom bakom mig (som jag inte märkte) och tittade på mig och sjöng.. Hehe. Sånt är lite kul faktiskt! Roligt att dom tar med publiken liksom. :) Jag tycker dom är skit bra i vilket fall. Tog ju såklart autograf sen utav alla dom. På Noradagarna blir det ös när dom spelar kan jag säga! Sen gick vi hem till min pappa och hämtade sakerna, sen hem typ, och nu sitter jag här i sängen och ska alldeles straxt stänga av för att sova. Mamma väcker mig vid halv åtta, så behöver nog sova nu faktiskt. Godnatt på er!

Bilder från kvällen kommer imorgon troligtvis.


Nu är jag pigg igen


Inlägget skrevs : 2010-06-10
Klockan : 17:23:14

Somnade förut vid 13 nån gång, & vaknade här vid halv fem typ. ;$ Det var inte fel de! Skulle gå ner och titta på tv, men istället så somnade jag så skönt i soffan hihi. Nu sitter jag här ute på framsidan och lyssnar på musik och pratar lite på msn och så. Är väldigt svettigt i värmen, hehe. Men det är bara bra de!

Emma kommer hit typ halv sju eller nåt. Erika går med oss ner till gårn sen också där det är disco/spelningar som vi ska på. Sen möter vi även upp Elvira & Mathilda. :) Så vi får se hur kvällen blir, men anar att den blir mycket bra! Och jag hoppas även att ni får en underbar kväll. Vet inte om jag skriver nåt mer idag, utan de får jag se!
Och isånafall så kommer inte jag skriva förens imorgon eftermiddag, för ska sälja jordgubbar från 9-14 på dan och sen iväg till huset som blir av imorgon istället för idag. Så ni vet!
Puss på er alla ♥


Så ser man ut inför kvällen.


Sommarlov!!


Inlägget skrevs : 2010-06-10
Klockan : 13:06:03
Nu är det äntligen sommarlov. Det efterlängtade sommarlovet! Vi har väntat så länge på de, och nu är det här. Mycket blandade känslor var det i kyrkan på morgonen. Tårar, skratt, nervositet osv. 9:orna började gråta nästan på engång när vi kören satte igång att sjunga + när solo/duetter sjöng. Åh, det var lite jobbigt att se faktiskt. Maja störtbölade nästan också. Åh, lilla gumman! Hur ska du reagera när vi går ut 9:an om 2 år kan man ju fråga sig, haha. Men tror att det var för att det var så himla mycket känslor som sagt och allt var så otroligt fint. Plus att låtarna som vi alla sjungde, var otroligt fina, och våra röster.. Vi är alla stora sångerskor! Jag grät lite emellan åt också, hehe. Saker & ting kommer upp i huvudet faktiskt, och då tycker i alla fall jag att det är bra att bara få ut tårarna. Folk vet ju ändå inte om det är glädje tårar eller tårar för annat, så it doesn`t metter. Kommer i alla fall sakna min underbara klass under sommaren. :( Hoppas att vi träffas ett gäng så mycket som det går innan vi börjar igen. Ni gör mig hel. ♥

Nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem, sen tror jag att vi ska ta oss en sväng till det gamla huset. Dom nya flyttar in där imorgon trorja, så ska dit och säga hejdå och lite sånt. Gjorde inte de när vi flyttade eftersom jag visste att jag skulle dit med mamma sen och göra de. Men blir ju inte sista gången jag är där inne i alla fall, eftersom Emilia flyttar in! Och en grej.. Jag trivs jättebra i det nya hos både mamma & pappa. :)
Hoppas ni får en fin dag, skriver mer sen puss!



Såhär såg jag ut idag på min skolavslutning.

Börjar bli förkyld..


Inlägget skrevs : 2010-06-09
Klockan : 21:30:58
Fan. Sommarlovet börjar imorgon, ska man behöva bli sjuk i början av sommarlovet? Neje! Nu måste jag hålla mig varm och äta halstabletter och dricka te! Ska sjunga på skolavslutningen imorgon också, så hoppas bara att min röst håller. Men annars får jag väl göra så gott jag kan, inget mer man kan göra. Aja.
Nu har jag kommit hem från fotbollsmatchen. Elvira och jag gick dit och tittade. Dom förlorade tyvärr med 1-2. :/ Synd! Men ni spelade bra, brudar. Pratade lite (mer) med elvira innan vi gick åt varsitt håll sen. Har typ samma problem vi två nu, så finns mycket att prata om då hah. Men vi fixar det! Dom måste bara förstå.

Nu ska jag byta om och fixa mig inför natten, sen köra poweryoga. ;)
Vi hörs imorgon när jag kommer hem från avslutningen, puss och godnatt!

 

Konstiga bilder på mig från idag.
Inge smink heller, men fan nu äre sommar ju!

Superglad.


Inlägget skrevs : 2010-06-09
Klockan : 18:30:43
Just nu är jag superduper glad! Känns som att livet äger. Det är lite små saker här & där, men det gör ingenting, för lite problem måste det ändå vara liksom. Stora eller små. Men det ordnar sig alltid. Underbar vecka i skolan med klassen och andra klasser. Slutar imorgon och får då sommarlov. Underbart! Dock så vill jag inte vara ifrån klassen i drygt 2 månader. Känns inge roligt. Men får försöka träffas ett gäng under sommarlovet.

Idag så var det multisporten i skolan. Frivilligt att vara med på. Såklart så var jag, lotta & linn med! Askul vare, men väldigt jobbigt. Först så skulle man gå över en hängbro, och det var inte det enklaste. Och så var det läskigt! Fy, hehe. Plus att det stod en massa runt omkring och skrek "men ramla i nu!" och såna saker. -.- Men vi alla kom över utan att bli blöta, hah. Sen skulle vi springa till ett bad och paddla ut och runda "koner" och sen in igen. Sen blev det orientering, & det var de tuffaste. Var utspritt i halva Nora kändes det som. ;o Men vi hittade i alla fall alla 6 kontroller. Sprang tillbaka till skolan och där väntade det en hinderbana. Skulle göra olika saker. T. ex som att kasta ärtpåsar i en låda, och om man missade så fick man köra om, och linn och jag missade, så vi fick köra om två gånger till (hinderbanan alltså).. Suck! Men så motition fick vi idag i alla fall. Helt slut var vi efteråt. Nästa år kör vi igen, brudar! Love you!

Sen jag kom hem förut i eftermiddags så har jag bara setat här framför tvn i soffan och tagit det lugnt. Egentligen träning idag, men jag känner bara att jag inte orkar de efter dagen, så jag stannar hemma. Ska köra lite poweryoga istället som jag började med igår sen senare ikväll. ;) Kanske blir att titta fotboll vid 19 också, vet inte än! Och vet inte om jag skriver nåt mer idag eftersom vi bara har ett internet nu och min bror & mamma vill nog också sitta så.
Hörs imorgon isånafall, puss! ♥







Här är några till bilder från gårdagen, och det är Jossis bilder!
Fråga om ni vill ta!
Är på 8c först och sen vi, 7c ♥

Ledsen! Men fullt upp nu.


Inlägget skrevs : 2010-06-08
Klockan : 20:32:29

Hejhallå! Sorry för att jag inte har bloggat nåt på två dagar nu (tror jag det är?), men jag har haft fullt upp. Bara lever livet nu glatt tillsammans med min familj, vänner och klass som är såå underbar! Så ni vet. Men jag försöker komma igång nu helt igen som förut. Jag lovar de! Sommarlov på torsdag ju. (y)

Men nu tänkte jag berätta om Body&Brain som var idag!
Jo, det började med att alla klasser samlades i sina klassrum på morgonen. Alla hade fått en bunt med fråger i olika ämnen som man skulle svara på och så. Tog drygt lite mer än en 1 timma. Sen var det dags för uppvisningen utav vad man hade hittat på. Dom började med 9:erna, så vi var nästsist ut. Det gick asbra! Killarna skötte sig galant, gud så glad jag var efteråt. :) BÄST! Efter de var det dags för dom fyra olika grenarna golf, basket, skottkärreåk och dragkamp. Killarna vann dragkampen alla gånger, och vi tjejer 1 gång menmen! Sen var det helvetesstafetten. Första skulle sätta på sig kläder och sen en hjälm som var själva "pinnen" i tävlingen. Den skulle man ha på sig i alla saker man gjorde hela tiden. Så det var sätta på sig andra kläder och springa, säckhoppning, rulla däck, springa med vatten och ut på luftmadrass i vattnet och runda en boj (stav?) i vattnet, och de fick jag göra. Jävlar va jobbigt det var! Inte alls kallt i vattnet, men var jobbigt för benen och armarna. Så när man kom upp sen så var man lagom slut och hade ont i halsen, hehe. Så var väl ändå lite kyligt kanske! Men kul vare. :) Det sista var en helt vanlig stafett. Den kom vi nästsist på, hehe. Sen var det bara att vänta på alla resultat, och gissa hur nervösa vi var! Usch, haha. Men vet ni?! VI VANN UTKLÄDNADEN!! Fy va glada vi blev. Bara skrek och fick glädje tårar en del. :') Och vi kom 3:a i hela body&brain också. Tycker det var asbra! Så jäkla glad och stolt över klassen. Ni är helt enkelt bäst. Jag älskar er så det gör ont i mitt hjärta nästan! 7c föralltid. ♥♥

Nu ska Gustav ta över "internet" för vi har typ nåt konstigt nu för dom har inte kopplat in det riktiga än eller vad man säger. Och de kommer nästa vecka, så vi får dela på ett internet.
I alla fall så har dagen varit bäst! Och imorgon blir det en tävlingsdag till för mig, lotta & linn + mysdag!
Skriver igen imorgon när jag är hemma. Puss & kram! :)






Några bilder från dagen, och vi var Rosa Helikopter!
Mer kanske kommer nån annan dag.


Just nu..


Inlägget skrevs : 2010-06-06
Klockan : 13:54:52
Sitter jag på altanen hemma hos Hans, pappas kompis. Har käkat lunch för en stund sen och hunnit med att sola. Färgen börjar komma nu! Ska lägga mig där ute snart igen. Mycket skönt! Men tänkte att jag kanske skulle kika in lite på datan, hihi. Men måste bara säga att vädret är hur underbart som helst! Det har varit kanon väder i 2 veckor nu måste det nästan vara.. Helt underbart! Hoppas bara att det håller i sig nu när jag får sommarlov på torsdag också. :)
Nu ska jag fortsätta sola tror jag, hade bra! Hörs när jag kommer hem ikväll.


Skönaste sommar-outfiten!

En tur med pappa


Inlägget skrevs : 2010-06-06
Klockan : 10:41:36
Godmorgon!
Har sovit lite halvt dåligt inatt. Har vaknat flera gånger. Dock kanske de berodde på att jag somnade rätt sent, och det var mycket liv utanför mig på stadshotellet i stan. Studenterna från Lindesberg hade ju bal där som jag skrev igår. Men skapligt sov jag i alla fall! Nu när jag är vaken så sitter jag här i min säng och skriver lite blogg. Ska straxt gå och ta frukost eller om jag ska duscha först? Jag vet inte, haha. Menmen. Sen blir det att åka iväg med pappa till en utav hans kompisar som bor typ utanför Lindesberg eller vad det var. Dom ska fixa med pappas bil, så tänkte att jag kunde följa med dit också och sola lite som jag säkert får chansen till att göra. (y' Måste bli brunare!! Så det ska jag göra idag.

Har ni något speciellt som ni ska göra?

Några "Studentbilder" kommer här!




Hon som står där i ljusblå klänning & det glada leendet, det är Annie!
Så fin var du!

Suveränt!


Inlägget skrevs : 2010-06-06
Klockan : 00:06:02
Hejsanhejsan.
Nu är jag hemma efter den trevliga kvällen! Eller kom hem för nästan 1 timma sen,
men jaja haha. Kan berätta lite kort om kvällen.
Först kom Emma hit lite efter fem typ. Vi gick ner och ställde oss utanför stadshotellet och tittade på när alla studenter kom. Dom som har tagit studenten och har gått i Lindesberg, dom har sin bal här i Nora, så det är lite kul att titta på. Speciellt om man har nån/några som man kanske känner, och det hade jag/vi iår faktiskt! Våran innebandytränare Annie. :) Så fin var hon! Bilder på de kommer imorgon. Sen gick vi och mötte upp Mathilda typ 1 timma efter. Stack hem till mig. Emma & jag skulle käka. Sen ut igen, och då blev det att kolla gårn och sen gå ner till blåsut (ett bad och camping). Rätt dött där, men lite folk vare, så vi blev kvar där ett litet tag. :) Gick faktiskt bakom en kändis också!! Galet, haha. En som spelar i Nora/Örebro bandet Smash Into Pieces. Dom är grymt bra! Och snygga. ;$ Hehe, så de var lite kul! Sen kom Elvira också. Den bruttan! Blev hem igen då, sen till gårn och chilla lite, sen ut igen oså. Mathilda och Elvira cyklade hem typ samtidigt, och Emma tog bussen vid 23:15, så sen gick jag hem när alla hade åkt. Nu sitter jag då här och försöker bli trött, men blir ju aldrig de. ;o Så ska nog sätta på nån film. Men vi hörs imorgon! Hoppas ni har haft en bra kväll. :) Godnatt ♥

Lite shopping


Inlägget skrevs : 2010-06-05
Klockan : 17:01:24

Runt 13 förut så gick jag upp på stan. Köpte namnsdagspresent åt min bror. Skriver inte ut än vad jag har köpt ifall han kanske går in och läser. Sen hittade jag även en svart tubtopp/tunika åt mig för bara 149 :- på Bakkom Trend. Dom kan ha mycket fint ibland faktiskt! Och nu hade jag turen att hitta, hihi. :) (Lägger upp bild/er i slutet utav inlägget).

Nu har jag precis bestämt med Emma om kvällen. Min pappa åker och hämtar henne nu, så kommer hon hit. :) Mathilda kommer sen senare också. Så blir väl en utekväll med dem brudarna! + att kanske Elviris kommer sen också om hon hinner. :) Det blir trevligt! Så nu ska jag fixa lite i mitt rum och så. Vi hörs nån gång senare ikväll med ett godnatt inlägg! Puss, ha en bra kväll. :) ♥


Den sköna outfiten på dan.
Shorts - HM tror jag.
T-shirt - HM tror jag.
Väska - Wedins


Ser kanske inte så jätte bra, men i alla fall en sån svart!

Kram!


Rörigt..


Inlägget skrevs : 2010-06-05
Klockan : 11:42:39
Ni ser nog själva hur det ser ut på min blogg nu.. Det är fult, lite rörigt i mina kodmallar och sånt, men jag ska ju få en ny header och jag prövade att sätta in den förut, men den blev inge bra. :/ Hon sa att den skulle bli väldigt avlång, och hon hade rätt, det blev den. Det trodde inte jag, men skulle ha lyssnat på henne hehe. Så nu får vi se om hon fixar en ny åt mig ikväll och sätter in den eller hur det blir. Så om vi har tur så får jag en ny ikväll, annars får ni stå ut med denna snygga design ett tag till. Så ni vet!

Godmorgon kära vänner


Inlägget skrevs : 2010-06-05
Klockan : 10:57:58
Vaknade vid 10 ungefär. Helt ensam hemma.. Skönt! Pappa är och gör nåt, Gustav är på fotbollsmatch. Så det blev för mig att ta lite frukost och sätta sig framför tvn en stund. Tittade på Everwood. Tycker det är riktigt bra faktiskt! Nu sitter jag här vid min kära dator och lyssnar på musik och kollar runt lite. Ska snart fixa mig och sen dra ut på stan för att köpa namnsdagspresent åt min bror som har namnsdag imorgon. :) Har ingen aning om vad jag ska köpa.. Han ville i alla fall ha nåt väldigt snyggt! Då kan ju jag slå in mig i ett paket tänkte jag ;)? HAHA, förlåt hehe!

Har ni några planer för denna lördag då?
Hörs senare, kram!

Jobbig kväll. Godnatt!


Inlägget skrevs : 2010-06-04
Klockan : 23:58:58

Slutet av kvällen var jobbig. Det är bara så mycket nu med allting iprincip, och ibland rinner det bara över som man brukar säga. Man orkar ju inte hur mycket som helst, och man orkar faktiskt inte förstå hur mycket som helst heller. Så ibland vill man bara skita i allt, även fast man vet att man inte kan de. Det är väl bara att bita ihop antar jag. Sommarlovet är snart här, så nu är lite utav de som är jobbigt snart över i alla fall. ♥

G O D N A T T


Videoblogg 4/6-10


Inlägget skrevs : 2010-06-04
Klockan : 22:06:40

Puss på er!

Ut med Jossis


Inlägget skrevs : 2010-06-04
Klockan : 19:04:51
Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem från Örebro och har faktiskt hunnit med att äta med pappa också. Lisa hittade lite grejs, medans jag inte hittade nåt. Fast jag skulle ju inte ha nåt heller så, hah. Det enda jag köpte var en liten glass. Det var gott! Tog bussen hem vid 17:30, och nu är jag alltså hemma. Sitter här och lyssnar på musik. Väntar på att Jossis ska komma så ska vi kila ner mot sjön. Sitta och prata lite o mysa. Alltid trevligt! :)
Hoppas att ni har haft en bra start på fredagkvällen och får en fortsatt trevlig kväll!
Skriver senare om jag har nåt intressant att komma med. Kramis!

Örebroo


Inlägget skrevs : 2010-06-04
Klockan : 14:06:50
Hemkommen från skolan och nu sitter jag här och väntar på Lisa. Vi ska in till Örebro. Hon ska shoppa lite och jag ska titta på. ;) Haha, men de kan vara trevligt de med ibland! Sen när jag kommer hem ikväll blire att träffa Jossis. Var ett tag sen vi sågs.. Tyvärr! Så ni får ha en bra dag, för nu hinner jag inte skriva mer. Och en sak till.. Ny header är på ingång! :D Puss & kram, skumbanan.



Så ser man ut idag! Glajjorna på också såklart!

Ny mobil snart.


Inlägget skrevs : 2010-06-03
Klockan : 21:46:34
Hihi, jag skriver igen ändå! :)
Kände för att lägga ut min nya mobil som jag ska köpa här i sommar. Vet några som har den, och dom har sagt att den är mycket bra och enkel även fast det är hel touch, så jag har blivit lite inspirirad utav den, hihi. Är Samsung, samma märke som jag har nu, och det äger tycker jag! Typ alla tycker ju Sony Ericsson is the shit liksom, haha. Men kan säga att om ni vill/ska byta mobil, så pröva Samsung om ni inte har haft de förut.. :)


Där har ni den!
Nån som kanske har den?

Springturer ofta nu


Inlägget skrevs : 2010-06-03
Klockan : 19:59:53

Har nyss ätit och pluggat de sista i matten. Det var sista läxan för iår, för sjuan! Känns grymt bra! Var ute och sprang förut också då. Gick finfint. (y' Inte lika varmt idag som det var i tisdags när jag sprang, men visst var det varmt, de vare. Har tänkt på en sak.. Springer rätt ofta nu, hihi. Det är ju bra de! Tränar innebandy/kondition med laget 1 gång i veckan och springer två själv/eller med kompisar. Plus att jag tror vi ska ha ett till pass med konditionsträning i veckan för att "riktiga innebandyn" slutar på måndag. Paus för sommarlov. Men i alla fall, så de känns bra att jag är igång! Men det är jag nästan alltid så. ;)

Nu tänkte jag gå till tv;n tror jag. Skriver inget mer för ikväll, så godnatt på er får jag väl säga!
Imorn blire Örebro med Lisa efter skolan, och sen ska jag träffa Jossis, så får se när jag skriver igen. :) ♥


Yeah!


Inlägget skrevs : 2010-06-03
Klockan : 16:41:11
Tjingeling på er!
Nu sitter jag här på ballkongen med datorn i knät. Solen gick precis i moln, så jag hoppas den kommer tillbaka snart! Jag som tänkte sola och bli brun ju. Men nu växer den! Haha. :) Skolan gick bra oså. Tränat till b&b väldigt mycket. Hett har det varit också! Man kan ju inte mer än att älska vädret som är nu alltså.. Oh! Tänkte faktiskt ta mig ut och springa sen. Är väldigt skönt. Dock kanske inte när det är så varmt, menmen.. Bortsett från de så!

Hur är vädret hos er?


Nej nu ska jag sola vidare! Vi hörs senare, kram. :)

Godmorgon


Inlägget skrevs : 2010-06-03
Klockan : 07:55:14
Alldeles straxt ska jag fixa min lugg och sen dra ner till skolan. Börjar tjugo över idag för att vi har idrott som första lektion. Blir mycket övande till body&brain i skolan idag också, men det behövs! Det kommer bli kanon när vi väl står där känner jag på mig. Slutar 15:15, och sticker hem direkt så ni hör av mig igen då.
Ha en jätte bra dag! Puss på er. :)


Bloggtorka nästan ? Förlåt.


Inlägget skrevs : 2010-06-02
Klockan : 21:08:31

Förlåt för att jag bloggar sjukt lite nu. :( Jag vill egentligen inte att det ska bli så, men det är bara de att det är så himla mycket just nu! I skolan och överallt typ. Jag försöker att njuta av mitt liv tillsammans med mina brudar, njuta av den sol vi har och bara leva livet. Därför blir det så att datan kommer lite i efterhand nu. Jag hoppas ni förstår mig! Men jag ska försöka blogga mer, jag lovar.

Idag var det lång dag i skolan, men den kändes jätte kort så de var ju bra haha. Efter skolan stack klassen till K-parken och spelade brännboll och lite sånt. Sen drog vi vidare ner mot blåsut och grillade, badade, spelade vollyboll och myste! Åh, min klass är bäst. 7c föralltid! ♥
Efter de drog jag, emilia & siri till bion och tittade på när 8c spelade teater. En liten kortvariant av Ronja Rövardotter. Tycker dem gjorde det riktigt bra! :)

Men nu ni, nu ska jag titta på tv lite sen blire väl att sova. Vi hörs imorgon! Puss & kram.
Och juste! Ett grattis till Alex som fyller 15 idag också :)!


En snygg bild på bror min!


Home again.


Inlägget skrevs : 2010-06-01
Klockan : 21:28:15

Hejsvejs!
Nu är jag hemma efter att jag har sprungit och varit hos mamma och käkat. Gick bra att springa, bara att det var lite för varmt så blev rätt så jobbigt i slutet, men jag klarade det hih! Nu gör jag inte så mycket. Ska snart stänga av datorn, titta lite tv kanske och sen sova. Imorgon blire en till chill dag med film + några lektioner. Är dock lång dag, menmen. Ska iväg med klassen och spela brännboll, grilla och öva till b&b efter vi har slutat, så imorn kommer jag inte att skriva nåt förens runt halv åtta eller nåt skulle jag tro. Så ni får stå ut! ;)
Puss på er alla. Sov så gott sen!

Och ja, frågestunden kör jag igång imorgon istället om jag hinner!


Tillsammans är vi som starkast.


Inlägget skrevs : 2010-06-01
Klockan : 17:47:47
Nu ska jag ut och springa efter en pommestallrik med elvira, gustav & sebbe! Den satt rätt fint, men nu efteråt känner man sig inte så fin längre. ;( Usch va onyttig jag har varit denna vecka känner jag! Godis igår, och nu pommes ? Hehe. Men ska ju ut och springa nu som sagt, så då "rinner" det bort! Puss! :)


Min bästavän & jag som jag älskar så otroligt mycket! ♥

Jobbig, men rolig dag!


Inlägget skrevs : 2010-06-01
Klockan : 15:55:14
Hejsan allihopa!
Vilken dag i skolan säger jag bara. Gud så mycket det har varit.. Och jobbigt, men som rubriken lyder så har det även varit väldigt roligt. Vi har haft kulturdag på min skola, och jag är med i kören och det är ju kultur, så jag har sjungit tre gånger samma saker för publik under hela dagen. Så har alltså inte haft några lektioner alls, vilket var asskönt! Har haft mycket raster.. Det gillas! (y' Men nu är jag verkligen helt slut.. Jätte trött. Vill bara lägga mig i sängen och sova, men jag ska ut på ballkongen och sola! Bara inte solen går i moln snart ?! Ser lite ut som de faktiskt.. Men är ju skönt ändå så. :) Vädret är toppen! Får se om jag orkar mig ut och springa sen.. Tror i alla fall att jag ska bada. Måste jag göra nu när det är så varmt! :) Men vi får se hur det blir med springningen.
Men nu så kom Elvira upp till mig, så jag ska dra mig! Vi hörs senare, kram! :)

RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0