Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | Ensomcaroline.blogg@gmail.com

Träningsdags nu!


Inlägget skrevs : 2012-01-31
Klockan : 18:32:21


Sista januari detta år


Inlägget skrevs : 2012-01-31
Klockan : 17:04:24

Dagen har både varit tråkig och rolig. Lite blandat har det varit. Efter lunch började jag få jätteont i huvudet (vilket jag nästan aldrig har) och i bihålerna, vilket inte alls var skönt. Gjorde jätteont faktiskt. Men nu har det gått över efter ett par timmar, jag hoppas inte att det kommer tillbaka! Bihåleinflammation har Elvira haft precis och jag vill verkligen inte åka på det.. Men då ska jag väl ha ont hela tiden antar jag, vilket jag inte har så. Kommer det tillbaka igen får jag väl åka och kolla upp det helt enkelt.

Träning om 2 timmar, får se hur mycket jag orkar men just nu känns det som jag ska orka träningen ut (hehe).
Har ni haft en bra dag?


Ph; weheartit.com


- Dag 21


Inlägget skrevs : 2012-01-30
Klockan : 21:55:39

Min nästa utomlandsresa. Det blir till Malta! (Tror jag i alla fall om inte familjen åker någonstans innan som det har varit prat om). Dagen efter skolavslutningen (13 juni) åker jag och min vän Linn på språkresa ner till Malta i hela tre veckor!! Ju mer jag tänker på det, desto mer overkligt känns det faktiskt. Tänk att vi, två 15 (16 i sommar) -åringar ska åka ner till ett främmande land flera hundra mil ifrån hemlandet och vara där helt själva utan sina familjer? För en del kanske det är en baggis, inte vet jag. Men jag tycker det känns rätt stort och speciellt! Det ska bli riktigt, riktigt spännande! :)Finns det något skönare än att sova?


Inlägget skrevs : 2012-01-30
Klockan : 17:54:27
Har nyss stigit upp ur en alldeles för skön säng. Lite skrämmande skön faktiskt, somnade tillochmed i ungefär 1½ timme. Dock kände jag att det behövdes efter ett pass på gymmet efter skolan och då jag somnade lite senare än vanligt igår kväll. Det tar faktiskt på krafterna om man är van att somna en viss tid, så gör man inte de pga olika skäl. Man blir tröttare. I varje fall jag. Aja, passet på gymmet blev inte så långt idag då jag har kört mycket den tidigare veckan och kände att min kropp behövde vila lite. (Kör man alldeles för mycket kan man slita ut sig som ni alla säkert vet). Men bättre än inget i alla fall! Nu ska jag titta på The Voice Sverige från i fredags som jag missade. Tjingeling så länge!


29 januari 2011


Inlägget skrevs : 2012-01-29
Klockan : 21:00:35
Med lite träningsvärk i speciellt armarna tog jag mig iväg till gymmet med Julia för ett skönt gympass i eftermiddags. Nu har jag ännu mer träningsvärk, men det gör mig absolut ingenting! Det visar ju bara att man har varit igång och musklerna växer. ;) Har annars under seneftermiddagen (om man säger så?) och kvällen inte gjort alls mycket. Pluggat lite, annars bara tagit det lugnt i soffan. Nu har jag landat hemma hos pappa för några timmar sen och ska slå på fyran där Wallander nu börjar, så vi hörs imorgon igen mina vänner! Puss och kram!


- Old pic of me.

- Dag 20


Inlägget skrevs : 2012-01-29
Klockan : 14:04:27

Tio saker jag vill göra innan jag dör.

1. Jag vill (måste!) träffa Zlatan Ibrahimovic.

2. Åka till L.A.

3. Resa runt i världen med några kompisar.

4. Kolla på en El Clasico match (Barca - Real) live.

5. Åka till New York (eller London) under julskyltningen.

6. Tatuera mig.

7. Gifta mig.

8. Flytta till Stockholm eller Göteborg och bosätta mig där med min familj.

9. Hoppa bungyjump.

10. Skaffa en jäkligt snygg och lyxig båt tillsammans med min man.

Finns säkert mer, men inget jag kommer på direkt nu!


"Vi befriar oss från rädslan tillsammans"


Inlägget skrevs : 2012-01-28
Klockan : 21:54:36

Nu kommer detta inlägg som jag lovade er (sa) att jag skulle skriva. Det kommer handla allmänt om speciellt tjejers (men såklart för killar med) syn på sina kroppar och om självförtroende och självkänsla.

Varje dag kämpar många med att vara nöjda med sig själva. Att ställa sig framför spegeln kan vara jättesvårt för en del och mindre svårt för andra. Någonstans måste man börja. För er som tycker det är kämpigt att gå fram och ställa sig vid spegeln och kolla på era kroppar och ansikte, det första ni gör är att säga "Jag är skitsnygg idag". "Jag trivs med mig själv och jag duger". Jag lovar er - Det kommer göra mycket för er, för tillslut kommer ni inse mer och mer att NI duger precis som var och en utav er är. Gillar du inte dina armar t.ex., nej men säg bra saker om din mage, vader, lår istället! Fastna inte för något då utan fortsätt kolla vidare på din kropp för något vet du är bra.

 Det kommer komma kommentarer från folks munnar lite när som helst och hur som helst, det kommer vi inte undan för det finns såna som är totalt pantade i huvudet och kan inte göra mer än att klanka ner på andra för att dom har en sån himla dålig självkänsla och även självförtroende. Det är jäkligt synd att det finns såna, men ni vet ju vad man säger, det finns folk till allt.

Vi lever bara en gång. Varför ska man säga en massa dumma och konstiga saker till sig själv och om sig själv när man istället kan vara hur positiv som helst och glädja sig själv genom bra saker? Välj det ena före det andra - Här väljer du det positiva före det negativa. Jag tror inte att någon vill slösa bort sitt liv på att sitta och tycka synd om sig själv och tro att det blir bättre. För det blir det inte. Självkänsla och självförtroende är två utav de största och viktigaste sakerna för en person att ha. Har man det inte från grund (som knappt någon har) så får man bygga upp det och se till att man får ett stabilt sådant. Det är alldeles för många i våran vardag som är så osäkra på sig själva och då använder det för att trycka ner andra. Jag kan inte säga mer än att det är fel så in i bomben. Vi tar ett ex. "Om jag har ett jättebra självförtroende, kan säga bra saker till mig själv som t.ex. "jäklar vad snygg du är i denna tröja Julia!", men du inte har det och ska sen komma och säga till mig att "nej det är du verkligen inte, den är skitful och du passar absolut inte i den", men alltså.. Lägg av? Varför inte bygga upp din EGNA självkänsla så DU också kan säga såna positiva saker till dig själv?! För det kan jag sätta 100 spänn på att du inte kan." - Förstår ni vad jag menar ungefär? Tycker ni att eran frisyr idag är jättefin och passar er, men sen får höra en kommentar från någon att den absolut inte är det och gör det. Skit i kommentaren och skit i personen. Det är det bästa ni kan göra. Har ni något bra att säga emot om, gör det. Men var inte elak tillbaka för då gör ni precis samma misstag som personen ifråga och blir inte alls bättre själv.

Våga stå för att du duger precis som du är som person och våga tala för dig själv. Du ska inte behöva ändra dig för någon annans skull. Alla kan inte tycka om alla. Hur skulle världen se ut då? Ingen är som den andre, ingen är lik den andre. Det är väl tur de. Tycker jag i alla fall. Svarar någon emot dig och får dig att ändra åsikt om t.ex. din syn på bisexuella (bara ett exempel nu!), så ska du inte tillåta han/hon göra det. Du tycker som du tycker och det ska du stå för. Han/Hon tycker som han/hon tycker och det ska han/hon stå för. Ni förstår vad jag menar? Grupptryck kan vara väldigt svårt ibland, det vet jag med. Man faller lätt in i ett sånt om man kanske inte har så bra självkänsla. Men försök alltid att visa dig så stark som möjligt! Att inget kan få dig att ändra dig, t.ex. Du har all rätt i världen att tycka och tänka som du vill. Kom ihåg det.

Självförtroende är som sagt också något som är väldigt bra att ha. Börja peppa dig själv när du ska göra något. Säg till dig själv att "jag är bra på det här", "jag klarar av det här och jag vet det". Säger du en massa negativa saker till dig själv så blir det inte bättre kan jag lova dig. Efter ett tag kommer du ha intalat dig själv allt positivt och det kommer gå superbra i fortsättningen i olika saker. En bra sak att göra kan vara att skriva i en bok/häfte 2-3 saker varje dag som du tycker om om/på dig själv och saker du är bra på. När du läser den sen efter några veckor kommer du ha både bättre självförtroende och självkänsla kan jag nästan lova dig. Det är små saker som kan göra mycket. Provar man aldrig så får man aldrig något veta.

Det jag vill komma fram till i detta inlägg är att precis alla duger precis som man är. Det är ingen annan som kan vara som dig och du kan inte vara som någon annan. För alla är ändå sig själva i grund och botten. Gör saker för dig själv och med dig själv som gör att det stärker dig som person. Känner du dig värdelös och på botten, ja men upp och hoppa och se till att ändra på de då! Och låt förtusan ingen, ingen, ingen kränka dig. Personen är absolut inte värd att du ska ta illa upp.

"Börja med att tycka om dig själv. Sen kommer du kunna älska dig själv."


"I'm feeling sexy and free, like glitters raining on me"


Tid för en själv mår man alltid bra av


Inlägget skrevs : 2012-01-28
Klockan : 18:27:21
Matchen bjöd på en assist av mig (även den enda) och en onödig utvisning som jag åkte på. Assisten var faktiskt rätt klockren tycker jag. Bra tajmat haha. Utvisningen var helt rätt att jag åkte ut på. Jag gjorde något man inte får göra, men så är det. Alla gör vi fel ibland. Jag bad om ursäkt till tjejen och kramade om henne, det tycker jag verkligen man ska göra när man kanske skadade någon lite. Det är respekt.

Jag skulle egentligen ha följt med mamma och Per-Håkan till Karlskoga och firat min moster som fyller 60 år idag. Men jag valde att stanna hemma istället. Det blev lite "kaotiskt" under eftermiddagen efter matchen och ja, man har ju inte alltid lust eller hur. Så det blir en ensam hemmakväll för mig då broder är hos sin flickvän. Ska ta något att käka här om en stund, kanske göra chokladbollar sen? Jag är lite sugen på de.

Innan kvällen är slut tänkte jag att jag skulle göra ett inlägg som handlar om självkänsla och självförtroende. Specifikt om tjejer. Så jag hoppas ni kikar in då och läser det. Ha en bra kväll!


Ph, weheartit.com

Last friday night


Inlägget skrevs : 2012-01-27
Klockan : 23:47:53
Man behöver inte göra något speciellt för att en kväll ska bli bra. - Nej, faktiskt inte. Jag, Linn och Emma har varit i Örebro ikväll (vilket jag skrev förut att det troligtvis skulle bli). Vi har inte alls gjort mycket. Gått runt i staden och haft det roligt. Skratta får vi i alla fall göra tillsammans! Vi var ute lite här hemma i Nora innan vi tog oss hem åt varsitt håll runt 23. Tack brudar för ännu en rolig kväll tillsammans!

Nu har jag ätit lite godis (hihi) och ska snart stänga av och sova tror jag. Eller om jag ska sätta på en film? Aja, jag får se hur jag gör. Imorgon är det dags för match!! Taggad till tusen. Hör av mig innan jag sticker iväg till den. Kram kram, sov så gott pussgurkor!


Ph; weheartit.com

Friday I'm in love


Inlägget skrevs : 2012-01-27
Klockan : 16:27:34
Gud vad skönt att det är fredag! Det är stressiga veckor i skolan just nu, tycker jag. Dom blir inte lugnare framöver heller.. Finns inte så mycket att säga till om, så bara att le åt det som är. Efter skolan kilade jag och Erika iväg till gymmet för en runda. Mycket axlar, armar och mage blev det. Finfint! Nu har jag varit hemma ett tag och gör väl inte så mycket. Håller på att planera lite inför kvällen.. Det ser ut som att det blir att dra sig inåt Örebro med Emma och Linn. Vi får se vart vi hamnar! Vad ska ni göra ikväll? Utgång/Hemmakväll?


- Dag 19


Inlägget skrevs : 2012-01-26
Klockan : 16:57:37
Min favorit plats på jorden. Det finns många ställen jag trivs att vara på. Det bästa är väl att vara i ett tryggt sällskap. Där man känner sig lugn. Är man de så spelar det egentligen inte någon roll vart nånstans man befinner sig. Men det finns väl två ställen jag gillar att vara på lite extra mycket.. På en innebandyplan och i en studio. Jag får göra de saker jag älskar allra mest att göra. Annars är det nog bara att vara i ett tryggt sällskap som jag sa. Det är bra.


Ph; weheartit.com
- bild i repris.

The boys who....


Inlägget skrevs : 2012-01-25
Klockan : 19:46:57Träna förgyller vardagen


Inlägget skrevs : 2012-01-25
Klockan : 16:03:35
Hej och hå vad skönt det var att träna förut! Första gången på 1 vecka och 3 dagar. Faktiskt länge för en tjej som annars spelar innebandy och tränar gym. Det blev inte ett så jättehårt pass på gymmet idag, men man kan ju inte gå ut hur hårt som helst. Då skulle kroppen reagera lite konstigt tror jag. Imorgon kör jag innebandy igen, får se hur det går med snuvan som är kvar. Sen gym på fredag! Yeah nu lever jag! Hihi. Tränar ni något? Isåfall, vad? Nån sport eller gym t.ex.? Jag älskar att träna i vilket fall och tycker man ska ha något att hålla på med! :)

Nu sitter jag i köket med hög musik på och har precis diskat klart efter mitt kladdkaka-bak. Jag bakar aldrig och detta var nog kanske min andra gång jag gör kladdkaka..? Hehe. Jag hoppas den blir god!


Den här kroppen hörni... Den vore det väl inte så fel att ha? Något att satsa på till beach 2012..?
Alltid bra att ha mål!

- Dag 18


Inlägget skrevs : 2012-01-24
Klockan : 21:16:51
Bästa låten just nu.


Tuesday


Inlägget skrevs : 2012-01-24
Klockan : 18:00:03
Det kändes som att denna tisdag aldrig skulle ta slut. Det brukar inte kännas så på tisdagar, men idag så gjorde det de tydligen. Var en allmänt seg och dryg dag. När vi väl hade slutat vid halv fyra så gick jag hemåt snabbt som tusan för satan vad kallt det var (är)! Nu vill jag faktiskt ha vår.. Skulle inte sitta helt fel, eller vad säger ni?
Har kommit på att jag har rätt mycket dom kommande veckorna.. I skolan alltså. Spanska läxa på torsdag, engelska med, två redovisningar v.7, matteprov v.7, två nationellaprov i svenska v.6. Ja ni, bara att kämpa på!
Nu ska jag ta mig ner till träningen snart och kolla när flickorna tränar. Puss!


Inte jättebra bild, men här har ni min nya hårfärg i vilket fall! Fint va?!

Man vill ju välja rätt från första början..


Inlägget skrevs : 2012-01-23
Klockan : 17:17:38

Hej på er!
Jag tog mig till skolan imorse även fast jag var osäker igår. Men jag mådde så mycket bättre imorse, vilket var väldigt skönt! Idag blev det en kort skoldag, då jag och några till från skolan åkte in till Jensen gymnasium och var med där ett par timmar. Vi fick lite "vägledning" runt om i skolan och sen var vi med på en lektion med några årskurs 2:or. Det var intressant tycker jag. Jag skulle helt klart kunna gå på den skolan. Isåntfall blir det Sam - Juridik/Kriminologi. Det jag tycker är lite mindre bra är väl att det är väldigt litet och inte så många som går där (typ 200), fast dom räknar med mer till hösten vad jag förstod det som. Sen är det väldigt neutralt, i klassrummen, korridoren osv. Det finns väl alltid något som man tycker är mindre bra så att säga. Men i helhet så tycker jag att skolan verkar vara bra och undervisningen. Jag ska ta mig till Rudbeck någon dag här snart också för att kika på ekonomiprogrammet. Eftersom jag inte helt har bestämt mig för Jensen så är det väl lika bra att åka runt och kolla lite mer. Estet på Risbergska har jag i alla fall uteslutit som 1:a och nog 2:a handsval med. Man kan ju inte bli någonting efteråt.. Förutom musiklärare typ och det vill jag inte bli! Så nej, det är borta från min lista. Jensen eller Rudbeck blir det väl i alla fall. Skriv gärna till mig om det är någon som går på Jensen eller Rudbeck (eller någon annan skola som ni tycker om) och berätta lite! Skulle vara kul, så får jag en ännu mera blick i det eller vad man ska säga hihi.


Ph; weheartit.com


- Dag 17


Inlägget skrevs : 2012-01-22
Klockan : 20:39:58
Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras. Shit vad svårt... Vad har jag ens gjort i somras? Haha, sorgligt att jag inte kommer ihåg. Jag vet faktiskt inte riktigt vad mitt starkaste sommarminne är, men ett utav dom starkaste är i varje fall när jag, Lotta och Maja var med Linn till hennes familjs'sommarstuga på Ramsö i Stockholm. Vi hade en underbar helg där och ett underbart slut på sommarlovet. Det var otroligt kul! Vi "satsar" väl på att göra om det iår igen hihi. Skulle jag inte säga nej till isåntfall!


Söta tjejer!

Går mot ljusare färg


Inlägget skrevs : 2012-01-22
Klockan : 11:14:28
Åker och ändrar färgen i mitt hår om en stund! Verkligen dags nu. Denna gång blir det dock inte färgning och mörkt, utan jag ska lägga i den färgen jag har nu i utväxten, sen slinga gyllenbruna slingor. Vilket gör att jag inte kommer få sån stor utväxt sen. Det är så himla fult efter ett tag. Jag är ju väldigt blond i grund och botten och då när jag har haft väldigt mörkt så blir det en väldig kontrast i utväxten. Inte så värst fin heller. Men jag tror att detta blir bra! :) Ni får se bild sen. I eftermiddag blir det fotografering med Linn, Maja och Lotta. Spännande!


Ja ni ser ju själva..

Don't tell me to forget if you can't


Inlägget skrevs : 2012-01-21
Klockan : 20:53:06

Right now in my bed in front of Gladiatorerna on television.

Inte min tid just nu, ber om ursäkt.


Inlägget skrevs : 2012-01-21
Klockan : 14:26:47
Jävla förkylning. Rent ut sagt jävla förbannade förkylning. Varför måste du komma till mig????
Orkar inte med någonting. Orkar heller inte skriva detta inlägg men gör det ändå. Ska på teater med mamma och P-H snart. Orkar knappt de. Hejdå från en sur och hängig Julia.


Ph; weheartit.com
- I just want you to hold me now

Usch för förkylningar!


Inlägget skrevs : 2012-01-20
Klockan : 21:12:37
Låååång dag. Men älskar skolan på fredagar. Tog mig in till Örebro själv efter skolan. Var faktiskt skönt att gå på stan själv. Inte ofta man gör det precis! Jag fick med mig hem ett par svarta jeans (äntligen!!), sport-bh, bh, örhängen och "sovlinne" men som man även kan använda till vardags. Orkar dock inte ta kort på det just nu ikväll. Åkte med pappa hem vid halv sju, tog oss till en restaurang direkt när vi hade hoppat av bussen och åt en riktigt god middag! Mysigt med lite pappa-dotter tid. Har nu kommit hem och sitter och kollar på The Voice Sverige. Min näsa bara rinner, ögonen likaså och halsen är inte bättre. Jag blir galen på denna förkylning... Tur är väl att jag inte har feber i alla fall.


We made it through storms made it through rain


Inlägget skrevs : 2012-01-19
Klockan : 17:32:38
Idag har jag känt mig lite piggare. Vilket har varit skönt. Halsen är den samma, men det försvinner väl nån gång snart hoppas jag. Dagen i skolan har varit riktigt lång. Känns som vi har hundra lektioner som är hundra timmar långa också... Nej torsdagar gillar jag inte. Det som är positivt med den dagen är väl att det är fredag dagen efter! Riktigt skönt. Hur ser eran helg ut? Imorgon efter skolan tar jag kanske mig en sväng in till Örebro. På lördag ska jag döma två matcher på förmiddagen, gå på teater med mamma på eftermiddagen, kvällen har jag inga planer. Söndag blir det färgning och kanske fototime med tjejerna och gymmet. Får se vad jag hinner med. Så ser min helg ut i alla fall! :)

Nu ska jag snart gå ner till träningen för att vara med och kika lite på tjejerna. Tränar som sagt inte, men ska skjuta lite tänkte jag. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Dagens outfit får ni här också!

- Dag 16


Inlägget skrevs : 2012-01-18
Klockan : 21:24:43
Mina styrkor. Jag kan rada upp några.

Jag är alltid ärlig. Oavsett vad det är så talar jag alltid sanning och utifrån vad jag tycker, tänker och känner. Klart att man kan köra på en "Vit-lögn" nån gång, men det gör väl alla så. I det stora hela är jag en väldigt ärlig person och det tror jag mina kompisar håller med om.

Jag har båda fötterna på jorden. Vilket kan vara en bra styrka om man hamnar lite "emellan något" nån gång om ni förstår vad jag menar? Jag är säker på mig själv och i mig själv, vilket jag tycker är viktigt att man är. Alla är inte de, men då tycker jag att man ska försöka träna upp det. Om det handlar om självförtroende, självkänsla. Att ha en bra bild på/om sig själv.

Lätt att visa känslor. Det kan man verkligen säga att jag har. Är jag ledsen så visar jag det, är jag sur så visar jag det, är jag irriterad så visar jag det. Ja ni förstår! Och såklart, är jag glad så visar jag det! Vilket jag oftast är. Ett leende på läpparna är bra att ha, det smittar.

Jag är den jag är. Det har jag alltid varit och kommer alltid vara. Oavsett om jag har velat fram och tillbaka i åren vem jag vill vara och hur jag vill se ut osv, så tror jag ändå alltid att jag har varit mig själv. Varför vara någon annan när man kan vara sig själv? Det är en bra fråga de. Jag är jag och du är du. Jag är inte du och du är inte jag. Det säger rätt mycket tycker jag.


Det har varit tomt, men kommer bli ännu tomare nu.


Inlägget skrevs : 2012-01-18
Klockan : 17:04:17
Jag har ingen fantasi kvar. Håller på med min krönika som ska vara inne IMORGON och jag har totalt ingenting kvar i mitt huvud. Har skrivit lite mer än halva så det är alltså lite kvar jag måste ha. Jag får väl sitta med det hela kvällen om det så ska vara. Har två andra läxor också.. Aja, hoppas att fantasin börjar flöda lite mer snart haha.

Har en till sak att säga. Ikväll, närmare bestämt om nån timme så lämnar min älskade katt Findus mig och jorden. Jag kommer aldrig få se honom igen. Sista gången var i fredags, hemma hos Ida. Vi lämnade iväg honom till henne och hennes familj när vi flyttade till lägenheten då vi inte kunde ha kvar honom. Men det är fortfarande min katt och kommer alltid att vara. Tycker sånt här är jättejobbigt (men vem tycker inte de). Jag älskar dig min sötnos!
- Dag 15


Inlägget skrevs : 2012-01-17
Klockan : 21:35:29
Min senaste utomlandsresa. I somras var jag på kryssning tillsammans med min pappa och bror, och då var ett utav ställena till Danmark, Bornholm. Och det är ju utomlands. Annars var min senaste solsemester (som det blir vi åker på om vi åker utomlands annars) till Malta när jag var 12. Våren i slutet av sexan var det. Så det var ett tag sen. Men jag ska ju faktiskt till Malta i sommar, igen!! På språkresa denna gång tillsammans med en vän, utan föräldrar (som ni säkert redan har läst men ändå!). De ni! Haha. Nej men det ska bli riktigt, riktigt roligt och spännande! :) Så det var väl de då.


Ph: Google. En riktigt fin plats i Malta.

Another cloudy day


Inlägget skrevs : 2012-01-17
Klockan : 15:31:03

Ny dag. Nya Äventyr. Nya Möjligheter. Lite halvt tråkig skoldag, men det funkade. Det som däremot var väldigt skönt var att man fick gå hem på so:n och jobba med miljöarbetet hemma istället, så det gjorde jag Linn och Maja. Vi kom hem vid halv två ungefär och har sen dess till ungefär 15 jobbat med miljötemat. Nu har dom dragit hem så jag ska skriva klart min krönika och kolla igenom engelskan och spanskan. Slappar dag idag med då jag inte får träna ikväll. Suger, men aja sånt är livet när jag spelade med halsont i söndags (får stå mitt kast med andra ord). Har inte så mycket mer att säga nu utan måste dra igång med plugget. Det kommer en "dag -15" sen också så håll utkik!


Ph; weheartit.com


Soffhäng


Inlägget skrevs : 2012-01-16
Klockan : 17:51:34
Statistiken börjar gå uppåt igen, det ser bra ut! Fortsätt så hoppas jag. Ni vet att jag gillar er!

Min dag i skolan har varit bra. Måndagar är inte alls jobbiga, väldigt sköna. Så mitt halsont och det lilla hängiga har inte varit nåt stort problem för mig. Vilket var skönt! (Dock är det inte bättre men..) Slutade 1 timme tidigare idag pga att vi har badet 1 timme tidigare än våran idrottslektion egentligen ska vara. Så det kommer vi väl göra i några veckors tid framöver. Inga fel. Här hemma har jag legat i soffan och slappat framför tvn hela eftermiddagen. Jag har varit en väldig soffpotatis, tillsammans med min bror. Nu tänkte jag däremot kila iväg till mamma och hämta lite grejer som jag glömde igår, sen ska pappa få hjälpa mig lite med engelskan. Ha en bra kväll fina ni!


Ph; Linn's bild. Nyår 2011. Riktigt tjusig bild på Maja och mig!

En hängig Julia


Inlägget skrevs : 2012-01-15
Klockan : 21:38:51
Godkväll på er. Jag hoppas ni mår lite bättre än mig, för jag mår inte bäst. Under eftermiddagen smög sig det halsonda in och det hängiga blev allt mer och mer. Inte kul för fem öre. Jag har ingen feber, men det känns som att jag skulle kunna åka på det vilken minut som helst. Det är inte tid för de just nu. Kan inte vara hemma från skolan för vi har arbeten där som är viktiga och kan vara svåra att göra hemifrån. Så jag hoppas verkligen inte att jag åker på nåt mer än de jag redan har gjort. Då blir jag riktigt sur och ledsen. Men vem blir inte de när man blir sjuk? Aja. Imorgon är det dags för en ny vecka. Bad på idrotten också. Det gillar vi. Nej nu ska jag måla nagalrna och sen krypa till kojs och sova så fort som möjligt! Godnatt med er.


Ph; weheartit.com

Ögongodis för hela slanten


Inlägget skrevs : 2012-01-15
Klockan : 15:02:16
Matchen i förmiddags mot Kumla slutade 2-9. Riktigt surt att det skulle bli så många insläppta mål och inte mer till oss. Det var vi faktiskt värda. Jag hade minst 5 chanser att göra mål på, men ingen boll satt.. Vad frustrerad man blir på sånt. Kämpade gjorde jag i alla fall och jag är helt okej nöjd med min insats. Nu har vi två veckor på oss att träna upp oss ännu mer tills nästa match. Fight until the end!

Jag tänkte inte göra så mycket nu under eftermiddagen. Har kikat lite på spanskan och skrivit lite. Kan det i princip redan och läxan är tills på torsdag, så det är nog lugnt med de för min del. Ska nog kika på ett avsnitt av OTH säsong 9 som nu har kommit ut (!!!).


Vilket ögongodis.. Åh ♥

Right and clear


Inlägget skrevs : 2012-01-14
Klockan : 23:04:17
Nu är jag trött. Har varit hos Solveig och Lars (dom bekanta) från 16 till ca. 22. Men vi har haft det jättetrevligt! Ätit supergod mat och tårta. Pratat, skrattat. Ja sånt som vi brukar ha för oss! Men eftersom att jag har match imorgon kl 11 och samling 10, så måste jag upp vid 9 och därmed sova nu. Så det blir inte ett så långt inlägg detta, men bättre än inget i alla fall. Vi hörs imorgon under dagen! Puss och kram!


Summerfeelings.

It's always some reason, to feel not good enough


Inlägget skrevs : 2012-01-13
Klockan : 22:38:21
Hej på er! Förlåt för en liten halvdan uppdatering de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp med skolstarten kan man väl säga. Det är fullgång på en gång, så ibland har man varken ork eller tid till så mycket annat. Men nu är det i alla fall fredag och helg, mycket skönt! Idag har jag varit hemma hos Ida efter skolan. Vi har haft det mycket bra. Älskar att spendera tid med den bruden, hon är bara för bra!

Vad har jag för mig nu? Jo, jag sitter i soffan och inte gör ett skit faktiskt. Funderar på att krypa ner och kolla på lite Änglagård. Tycker dom är riktigt bra. Imorgon blir det innebandy från 12-13 och framåt till ungefär halv fyra, sen ska jag bort med familjen till några bekanta. Vi hörs nog något under dagen i alla fall! Puss och kram, sov så gott inatt!


Ph; Me now. (älskar min tröja! mammas egentligen men hehe)
+ mitt linne sitter lite knäppt, men jaja vem orkar bry sig!

True shit


Inlägget skrevs : 2012-01-11
Klockan : 18:29:10
Första skoldagen vårterminen -12 avklarad! Känns bra faktiskt. Var inte en så jobbig dag om jag ska vara ärlig. Lite hårt att ta sig upp imorse, men det gick! Vi kommer att hålla på med ett miljötema i 5 ämnen ungefär i 5 veckors tid, så det blir inte så mycket annat. Faktiskt inga prov inskrivna förens v.7, så det blir väl bara läxor vilket är helt okej. Skönt att börja så tycker jag. Efter skolan tog jag och Erre (Erika) oss till gymmet. Det blev ungefär 1h och 20 min idag, jäkligt gött! Vi slet på bra tycker jag. Träningsvärk i armarna är påväg att komma känner jag nu när jag sitter och skriver, haha. Då vet man att man har gjort något bra i alla fall!
Nej nu ska jag slänga mig iväg med mamma för att handla och lite sånt. Ha en bra kväll!

Måste bara BE er att kolla på hennes videos som hon gör. Hon har förbannat rätt faktiskt! Jäkligt skön tjej verkar hon vara också. Hon står för vad hon tycker och säger och är ingen som bara "leker runt". Keep up the good work girl!


Crazy picture


Inlägget skrevs : 2012-01-10
Klockan : 22:01:04
Istället för gym förut som blev ändrat, så stack jag till en pulkabacke med Lotta, Linn och Emilia och åkte lite och hade det roligt! I två timmar var vi ute och far. Har faktiskt inte åkt pulka eller nåt sånt på hela vintern, så vi alla tyckte att det var dags nu hihi. Vi tillochmed glömde bort tiden och blev försenade till träningen.. Så kul hade vi det! Så vi var lagom varma och uppvärmda när vi kom dit kan jag säga efter några snabba takter. Träningen gick bra ikväll för min del. Hoppas det vänder för oss nu så vi kan vinna lite! Hemmamatch på söndag mot Kumla som det förra gången blev 2-3 mot (till dom), jäkligt jämn och hård match var det så nu jävlar!

Nu ska mamma göra två flätor på mig så jag har fint, lockigt hår till skolstarten imorgon. ;) Sen blir det att sova rätt så snart. Vi hörs imorgon kväll då jag har kommit hem från skolan och även gymmet! Puss och kram!


Hahahaha, var bara tvungen att visa er den! Så snygg kan jag också vara!
(Bara snälla kommentarer nu tack..)

The day before


Inlägget skrevs : 2012-01-10
Klockan : 13:12:13

Sista dagen innan skolan. Imorgon drar vårterminen igång. Det känns faktiskt bra. Jag vill att 9:an ska ta slut, så det är lika bra att det börjar fort och tar slut lika fort. Men jag tror att det kommer gå rätt fort faktiskt.. Nu när det är Nationella och allt. Det blir nog inte så jätte, jättemycket annat.. Hoppas jag inte i alla fall!? Aja, ska fixa mina sista betyg som jag vill ha och allt, det kommer gå finfint!

Vad har ni på programmet idag? Ni som inte har börjat skolan än/eller inte jobbar då. Jag har använt ansiktsmask och tagit hand om mig själv lite på förmiddagen. Ska ta lite käk nu då min mage börjar bli lite hungrig. Blir troligtvis gymmet med Josse runt fyra-fem, sen träning vid sju. Låter bra! Jag hoppas ni får en trevlig tisdag. Vi hörs nog säkert senare!


ph; weheartit.com
- åh så fin bild.


Nya saker inför skolstarten!


Inlägget skrevs : 2012-01-09
Klockan : 18:08:25
Helloooo. Visst sa jag att jag inte skulle shoppa något idag (tror jag?), men så blev det inte hehe.. Jag hittade ett presentkort på 300 :- på BikBok som jag gjorde av med lite på idag. Sen blev det även ett vitt pärlhalsband och en ny vit mössa. Välbehövligt! Tänkte visa er bilder på sakerna.

Lite skoj innan skolan drar igång igen


Inlägget skrevs : 2012-01-09
Klockan : 11:32:51
Godförmiddag! Just nu sitter jag och väntar på att få gå ner till bussen. Emma och jag ska ta oss en tur till Örebro idag, lite spontant trevligt sådär. Inga fel! Jag ville bara uppdatera er lite om de. Hoppas ni har sovit gott inatt.
Vi hörs i eftermiddag/kväll när jag har tagit mig hem. Kramar!


Kallt ute idag, så mycket kläder på!

- Dag 14


Inlägget skrevs : 2012-01-08
Klockan : 19:29:46
Mina svagheter. Ja, alla har väl sina svagheter antar jag. Jag har lite svårt att komma på saker om mig själv ibland, men jag ska försöka komma på några av mina svagheter.

- Ibland kan jag vara lite för envis. Vilket inte alltid är till min fördel.
- När det handlar om mina närmaste, tar jag lätt på mig skulden om något händer.
- Ibland kan jag vara en sån som säger "äsch, jag bryr mig inte" när det är något väldigt stort som jag kanske måste bry mig om. Lite komplicerat, men svårt att förklara hehe.

It isn't easy when my mind always thinking of you


Inlägget skrevs : 2012-01-08
Klockan : 16:35:38

Hej alla glada! Mår ni bra? Hoppas jag, för det gör jag! Till och börja med så kan jag väl säga att jag hade en jättebra dag och kväll igår. Väldigt trevligt hade jag det både hos släkten och hos Svenssons. När jag kom hem vid tolv-halv ett så funkade det inte att blogga, så det fick bli som så att jag inte gjorde det helt enkelt.
Idag har jag varit nere i idrottshuset och kollat på Nyårspokalen (en innebandycup som ett kill-lag i Nora anordnar) med Linn. Nora spelade bra, får se hur det gick sen när brorsan kommer hem (alltså är han med och spelar). Efter ett tag gick vi upp på stan och satte oss på Dacapo för att fika lite. Finnemang! Nu har jag slagit mig till ro här hemma. Blev frågad igår av Eva och Lisa om jag ville bli med på bio ikväll, The girl with the dragon tattoo. Jag vill jättegärna se den, men jag vet inte om jag är så sugen på bio ikväll..? Ibland är man ju inte de. Jag känner mig väldigt trött och ja, kanske bara vill vara hemma. Jag får fundera lite så får vi se vad jag kommer fram till. Ha en fortsatt bra eftermiddag och kväll i vilket fall!


ph; weheartit.com


7 januari


Inlägget skrevs : 2012-01-07
Klockan : 13:52:43
Godeftermiddag!
Sovit gott inatt? Det har jag gjort. Somnade vid ett ungefär och vaknade vid 12. Alltså sov jag 11 timmar inatt.. Brukar ni sova så mycket? Eller blir det oftast 9 timmar? För mig ligger det mellan 9-11 timmar, på helger. På vardagar är det mellan 8-9 timmar. Det är väl rätt bra tycker jag! Aja, än så länge idag har jag hunnit med att duscha, diska, äta frukost och göra mig iordning. Mamma och Per-Håkan kommer och hämtar mig och Gustav snart för att ta en tur till Vedevåg och fira kusinbarnet Max som fyller 7 år! Stor pojke börjar han bli. Det blir fullrulle idag för ikväll ska vi hem till Svenssons och ha det trevligt, så jag vet inte om vi hinner hem emellan.. Det återstår att se. Kanske inte bloggar, men som sagt vi får se. Ha en jättebra lördag! :)


Bild tagen igår. Inte så snygg men, håret risigt o ja, men jag bjuder!

Stay by my side until the world goes down


Inlägget skrevs : 2012-01-07
Klockan : 00:12:39

- Dag 13


Inlägget skrevs : 2012-01-06
Klockan : 22:25:10
Vilken kändis tycker jag är snyggast. Jag kan verkligen inte välja ut en, så ni får topp fyra (killar alltså) av mig hehe. Dom är inte i ordning, men skit samma!

Grrrr vilka snyggingar!!

Uppfriskande med promenader


Inlägget skrevs : 2012-01-06
Klockan : 17:34:58
Kom nyss in efter en promenad med bra musik i lurarna. Riktigt skönt var det! Om man ändå kunde unna sig en promenad lite oftare.. Åtminstonde de dagar som jag inte har träning på. Tyvärr så gör man ju inte de, i alla fall inte jag. Det är väldigt friskt, hälsosamt och skönt. Det behöver inte vara en jättelång runda. Det bestämmer man ju själv. Jag gick drygt 40 min nu idag och det är ju bättre än inget - Så man får tänka. Gick runt i mina gamla kvarter där jag bodde när jag var mindre. Är inte där så ofta nu eftersom jag bor i stan nuförtiden, så det är härligt att få "komma tillbaka" och tänka lite på hur det var då. Så promenader ska jag bli bättre på!

Nu ska jag ta det lugnt med ännu lite mer musik och vänta in att klockan ska slå ungefär 19 då jag knallar ner till idrottshuset och tittar på match. Länge sen nu då det har varit uppehåll över Jul, så det blir kul att "livet är som vanligt igen". Kram!


ph; Linn's bild.
- Maja och jag på nyår. Den här bilden tycker jag passar till inlägget då vi var väldigt glada och friska! Och dessutom var vi ju ute. ;)

Something you never forget


Inlägget skrevs : 2012-01-06
Klockan : 14:42:22

Inatt blev det rätt sent för mig. Jag låg vaken och kollade på finalen i JVM mellan vårat älskade Sverige mot Ryssland. Och det var det värt kan jag säga. Det blev tillslut sudden efter att det stod 0-0 i tredje och sista period. Vilket var jäkligt orättvist för Sverige spelade ut Ryssland totalt. Jäkligt kul att se faktiskt! (Jag blev nog ett litet hockey-fan igår..). Men i sudden så kom målet, målet vi hade väntat på. Signalen gick och det betydde att Sverige-grabbarna hade vunnit. Hur härligt!? Dom var så glada, så lyckliga. Vilken känsla! Stå ute på isen och höra publikens jubel, förstå att man har vunnit VM. Det är inte så lite de heller.. Verkligen ett stort jävla (ursäkta språket!) grattis! Hoppas alla svennar är riktigt stolta över grabbarna nu, för det är jag!

Den sena natten gjorde att jag vaknade vid halv tolv när pappa väckte mig, men vägrade då att gå upp och somnade om till halv två. Nu känner jag mig pigg i alla fall. Ska softa en stund till i soffan och sen göra mig iordning lite och börja dammsuga, sedan ta mig en promenad tänkte jag kunde vara skönt. Ikväll är det innebandy. Min bror gör debut i A-laget, inte dåligt! Så måste heja lite på honom, hihi. Vad har ni för planer för dagen? Tar den som den kommer kanske.. Puss och kram!


I can never be so good as you are in my eyes


Inlägget skrevs : 2012-01-05
Klockan : 23:10:59
Mysig dag har jag haft. Lotta och Linn kom hit vid lunch ungefär. Vi har inte gjort speciellt mycket, bara varit. Det kan vara skönt de med ibland, tillsammans med två utav världens absolut bästa vänner. Vi har däremot varit och tränat! I två timmar också, inte illa. 1 timma innebandy och 1 timma fys. Nu är man rätt så mör i kroppen, men bra känns det! Dom två flickorna följde även med hem efter träningen för att titta på Voice of Sverige, så det var inte så länge sen dom stack hem faktiskt. Trevligt trevligt! Nu har jag krypit ner i sängen och känner för att snart sova faktiskt. Dock brukar det inte bli det än på ett par timmar, men jag kanske ska försöka ikväll trots allt? Aja, imorgon är det fredag! 'Fredag hela veckan' har det varit ändå men, alltid lika härligt att höra freeeedag. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll så höres vi imorgon, hjärtan!


ph; Linn's bild.

Bad me..


Inlägget skrevs : 2012-01-05
Klockan : 01:31:51
Har sagt till mig att när denna vecka började så skulle jag sova senast kl 1. Det är onsdag idag och vad är klockan? Jo halv två. Fy mig! Blir faktiskt lite sur på mig själv på riktigt när jag inte kan somna den tiden jag har lovat mig själv... Aja, får väl bli nya tag med de imorgon och dom kommande kvällarna innan skolan börjar.
Nu ska jag i alla fall släcka och sova! Imorgon kommer Lotta och Linn till mig, sen ska vi och träna. Så vet inte hur mycket jag hinner uppdatera imorgon, men det visar sig. Godnatt!


ph; Nyår

@ Mot gymmet!


Inlägget skrevs : 2012-01-04
Klockan : 16:22:05
Nu drar jag mig utåt och iväg till gymmet med Josse för en runda! Blir mycket mage, rygg och armar idag. Bara ge järnet! See ya soon.


Bjuder.

- Dag 12


Inlägget skrevs : 2012-01-04
Klockan : 13:53:09
Något som gör så jag mår bra. Det finns väldigt mycket jag mår bra av. Jag mår bra av musiken. När jag får spela och sjunga. Jag mår bra av innebandyn. Att gå ut på planen och bara köra. Jag mår bra av att umgås med mina vänner. Bara vara och ha det så där mysigt som bara vi kan ha det. Jag mår bra av att vara med min familj. Även fast min familj aldrig kommer att vara "hel" igen så har jag det bra på två olika håll och det går lika bra för mig de med. Jag mår bra av trygghet och kärlek. Vilket jag tycker jag får. Är det kärlek av en pojk-/flickvän, vän, husdjur, familjemedlem spelar ingen roll. Det viktigaste är att man känner att man är älskad av någon eller några. Jag mår bra när jag får vara mig själv. Vilket jag är hela tiden.


ph; weheartit.com


Á la Jullis och Elvis


Inlägget skrevs : 2012-01-04
Klockan : 01:35:27

Inte mycket gjort här ikväll. Vi har varit och köpt godis och hyrt film. Så alltså har vi tittat på film och ätit godis, haha smart där va! Nu halvligger vi i sängen och kollar på semifinalen i Junior VM i hockey, spännande är det då det står 2-2 (Sverige-Finland). Hoppas såklart att Sverige vinner! Inte för att nån utav oss är så insatta i det, men kul vore det såklart och jag tycker väl ändå att det är lite roligt att se på det. Men nu har jag väl inte så mycket mer att säga.. Vi kommer nog somna här snart. Vi hörs imorgon, sov så gott!


I'm nothing special


Inlägget skrevs : 2012-01-03
Klockan : 18:21:45
Lugn dag. Inget speciellt har hänt. Kollat på innebandy med en fin vän. Lagat mat åt mig själv och myst i soffan. Julia-dag har jag haft kan man väl säga. Snart ska jag äta och packa ihop mitt pick och pack och dra mig mot pappsen. Elvira kommer över senare och sover hos mig inatt, var länge sen vi sågs nu bara hon och jag. Gymmet imorgon med Jossis är bestämt OM min hals inte blir sämre, men det ska vi väl inte hoppas på! Hittar nog på något busigt med henne också sen, vad vet jag inte men det blir nog bra vad vi än kommer på! Ha en bra kväll söta ni så hörs vi kanske senare om jag inte har fullt upp med Elvis.


ph; weheartit.com
- snygg brud.

- Dag 11


Inlägget skrevs : 2012-01-02
Klockan : 23:14:49
Något jag vill uppleva igen. Det kan finnas mycket jag vill uppleva igen. Men jag tänker inte tillbaka. Ska inte säga att jag aldrig gör det, för det gör jag. Men det är väl bättre att tänka framåt ändå? Men några saker som jag skulle vilja uppleva igen är Malta (som jag också ska få göra i sommar!!), Globen, Talangen inne i Örebro. Jag hoppas få uppleva de två andra sakerna igen också. Den som lever får se.

Tänkte uppdatera lite hur jag mår nu och vad jag gör. Jag mår bättre än förut. Har inte ont i magen, bara känner av det lite men ingen fara. Min hals är bättre, men känner mig lite hängig fortfarande. Hoppas inte att jag åker på nån feber de kommande dagarna.. Ska försöka att hålla mig undan från de. Vad gör jag annars? Jo, jag sitter i soffan och tittar på Love Actually. Älskar den filmen! Snygg-Carl också.. RAWR! Hihi. Hoppas ni har det bra vart ni än är och vad ni än gör!


;Linn's bild.

Update


Inlägget skrevs : 2012-01-02
Klockan : 16:52:24
Livet är fasen inte underbart när man har ont i halsen och en mensvärk som aldrig vill ge sig. Ena sekunden försvinner den och det är såå skönt. Andra sekunden kommer den tillbaka och då vill man bara dö. Typ så är det seriöst. Jag hatar det.. P-piller nästa. Att man har ont i halsen också gör ju inte saken bättre heller.. Nej jag ska nog lägga mig i soffan framför en film och invänta att mamma ska komma hem så hon får rå om mig lite. Vi hörs senare då jag förhoppningsvis mår bättre. Kram.

2012


Inlägget skrevs : 2012-01-01
Klockan : 20:17:04
Nu har 2012 kommit till oss. Det känns bra faktiskt. Lite "overkligt" på nåt sätt att detta år har gått så himla fort! Men då går väl våren också fort nu vilket jag verkligen vill att den ska göra! Hur var eran kväll/natt igår? Min var alldeles suverän! Hade det så bra tillsammans med två utav världens bästa vänner. Vi åt jättegott, skrattade i mängder som vanligt, tog kort, dansade, var ute och cyklade en sväng, smällde raketer, kollade på film och sånt. Vi somnade vid 5, så det blev ju rätt så sent. Men äsch, vad gör de om hundra år! ;) Idag vaknade vi upp vid 13. Blev frukost vid 14 ungefär. Så där lagom omvänt liksom! Hihi. Sen har vi bara slappat under dagen, inte gjort någonting i princip. Nu har jag tagit mig hem från Linn för nån timme sen. Har hunnit med att duscha och smörja in mig, nu känner jag mig fräsch (igen). Kl 21 börjar Änglagård så det ska jag se på tänkte jag. Nu ska jag gå och ta mig något kallt att dricka. Lägger in lite bilder från Nyår nu också..

RSS 2.0Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0