Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Nu är det inte lång tid kvar..


Inlägget skrevs : 2010-12-23
Klockan : 23:37:21
Pepparkakor, skumtomtar, knäck, kola, annat julgodis, julmust - Usch så mycket sånt det blir nu vid juletid. På julen känner man sig kanske inte direkt smal, i varje fall inte jag. Men det ska man väl kanske inte göra heller? Eller jag menar, man ska ju få äta (och dricka) sånt som jag sa nu när det är jul, för det är ju bara jul en gång om året! Så man får väl känna sig lite stor och fet en gång per år, haha. ;) Nejdå! Men ni förstår nog kanske hur jag känner, hoppas jag hehe. (a)

Nu sitter jag och tittar på Bingolotto - Uppesittarkväll. Men just nu är det paus. Har varit med och spelat idag också, men inte har jag vunnit nåt. :( Dumma bingo! Haha. Man vinner aldrig..
Om en halvtimme är det Julafton också! Kan ni förstå det? Knappt jag! Gud så jag längtar. Presenterpresenterpresenter! Vill öppna dom nuuu! Är ni också såhär nu att ni inte har nåt tålamod? Det har inte jag kan jag säga i alla fall! Kommer aldrig växa ifrån Julen. Har alltid det här pirret i magen kvällen före. Tycker det är mysigt!

Om jag inte hinner blogga något imorgon innan jag åker iväg till min släkt och firar jul, så säger jag nu:
Ha en riktigt bra Julafton och God Jul! Puss på er alla! ♥

Kommentarer
Postat av: Mathilda - Just say my name

sv: jag har en idé :)

2010-12-23 @ 23:43:32
URL: http://mpeterssons.blogg.se/
Postat av: Mathilda - Just say my name

sv: haha nej jag glömde bort! HAHAHA

2010-12-23 @ 23:47:55
URL: http://mpeterssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0