Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Nu kan vädret stanna tycker jag


Inlägget skrevs : 2010-07-28
Klockan : 14:08:10
Hej på er!
Nu har jag kommit hem från Vedevåg. Eller kom för ungefär 1 timma sen, men jaja. Har haft det jättebra och roligt där! När vi kom dit igår så bakade vi muffins och gjorde fruktsallad, sen drog vi ner till den lilla stranden och var där ett tag. Vi badade lite (fast det var kallt), solade och fikade gott. Det var härligt som tusan! På kvällen så drog Magnus och Gustav ut och fiskade med en kompis till Magnus. Så Anna och jag blev själva hemma (eller pojkarna var ju hemma, men dem sov), så vi satte på tvn med lite gott till och tittade på Morden i Midsomer. Det var rätt klurigt denna gång.. Hihi. När vi hade sett klart på de så kom Magnus och Gustav hem igen. Vi fixade oss inför natten och gick sen och la oss ungefär vid halv tolv. Fin dag!

Imorse kom Olle och Max inspringandes i "lekrummet" där Gustav och jag sov vid ungefär tjugo i nio. Bättre än förra gången då dem kom vid sju iallafall, haha. ;) Så gulliga så! Så vi kom upp lite segt och så då. Åt frukost och chillade lite. Sen lekte vi bara tills mammi kom och skulle hämta oss. Men vi åt lunch med dom också, så vi stack hem runt halv ett. Och nu är jag hemma! Jättefint väder ute. Ljuvligt. Satt med datorn i knät i solstolen för en stund sen, men jag kände att det blev för jobbigt, så jag gör klart de jag ska göra på datorn nu och sen sätter mig i solstolen och steker lite till. Hoppas ni har en bra dag! Hörs sen.

Kommentarer
Postat av: josefine

jadå, gjort idag? :)

2010-07-28 @ 14:46:08
URL: http://technicolor.blogg.se/
Postat av: irma och selma

sv: HAha, riktigt roligt & höra ;)

2010-07-28 @ 15:35:59
URL: http://irmaochselmas.se
Postat av: isabell

Kommentera mitt senaste inlägg gällande tatueringen.. hiss eller diss? :) tack

2010-07-28 @ 17:15:42
URL: http://isabelell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0