Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Livet leker, men det är väl så det ska va?


Inlägget skrevs : 2011-07-07
Klockan : 12:51:46
Jag blev väckt av min telefon idag.. Då var klockan halv elva, men jag hade gärna kunnat sova längre för gud så trött jag var! Men då var det ingen idé att somna om, så istället gick jag upp och satte mig vid tvn. Tog mig lite frukost och sen blev det att stryka. Ska snart åka ner med det till Noraglass. Mamma har nyss kommit hem från stan och hon sa att det var fullproppat med folk. Noradagarna började i tisdags, så nu är det en massa turister här. Har ni hört talas om Noradagarna? Det är typ loppis grejer och annat tråk dom första dagarna (tisdag, onsdag och idag). Men imorgon och på lördag kommer artister hit och uppträder, så då är det fullt med ungdomar och annat folk på stan. Det är riktigt roligt faktiskt. :) Iår kommer t.ex Sean Banan och E-type hit. Inte några som jag gillar speciellt mycket, men det får la duga hehe. Så på fredag och lördag blir det ut med vänner och ha roligt! Men i alla fall, ska som sagt dra mig ner mot stan om en stund. Annars ska jag inte göra något speciellt idag. Det är varmt ute, men solen är ju inte framme så man kan ju inte lägga sig ute och sola.. Mycket trist för jag måste bli brun nu!! Baksidorna på mina ben är ju fan jävligt vita. Inte bra, inte bra! Men ha en bra dag alla :)


Yeah

Kommentarer
Postat av: anna dahl`en

älskar dina short! dom är köpta på hennes & mauritz va? jag gillar att du inte behöver vara som alla andra på bilder, utan du kan göra lite grimaser och sånt, var dig själv ha kul! man lever ju trots allt bara en gång! go for it girl! <3 . anna dahl`en

2011-07-07 @ 13:22:28
Postat av: thinoholic

sv: ja visst var det :) fina shorts du har!

2011-07-07 @ 13:49:29
URL: http://plzmakemethinner.blogg.se/
Postat av: Julia Fälling

Svar till Anna Dahlen; Du har möjligtvis ingen blogg du glömde skriva i? Men tack så mycket! Shortsen är köpta på H&M, japp :) Åh, nej jag är mig själv och lever livet så som jag vill leva det :) Det tycker jag är viktigt.. Att man ska våga ha kul och visa vem man är. Inte dölja sig bakom något fake smile eller nåt sånt! Ha det bra tjejen! :)

2011-07-07 @ 15:09:41
URL: http://jagheterjjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0