Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Semestrar


Inlägget skrevs : 2011-07-13
Klockan : 13:32:24
Godmorgon! Eller är det godeftermiddag nu? Jag vet inte, hihi. Inatt somnade jag sådär sent igen.. Och jag hade svårt att somna också. Ikväll måste jag försöka somna vid halv ett, som senast. För om jag släcker vid halv två då kan jag inte somna, det bara är så. Somnade nog säkert inte förens halv tre inatt, och det var för att jag la mig sådär sent. Så nej, nu får det bli ändring på de!

En sak som jag kom att tänka på igår. Halva sommarlovet har ju gått nu!? Det är helt sjukt vad fort det har gått. :o Men dom första 5 veckorna har varit grymma, så vi hoppas på att dom sista 5 veckorna som väntas nu också är det! Men det tror jag absolut, för mina två (kanske fler) semestrar väntas ju nu. Nästa vecka åker jag först med mamma, Per-Håkan och Gustav till Göteborg. Bor där två nätter, går på stan och Liseberg (!!). Sen kommer jag hem några dagar, sen åker jag iväg med pappa och Gustav på kryssning 3 nätter och 4 dagar. Ska bli skitkul allting! Så nu hoppas vi på superväder så att det inte regnar när vi är på Liseberg, och att det är sol på båten så att vi kan sola. Men visst låter det kul? Hihi! :D



Ska ni åka någonstans? Berätta!

Kommentarer
Postat av: alma

Tack så mkt! Dsm :))

2011-07-13 @ 20:10:34
URL: http://photosforall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0