Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Livet ♥


Inlägget skrevs : 2011-06-12
Klockan : 23:23:26
Nu rullar dagarna förbi bara! Hinner knappt med. Gårdagens kväll var fin. Vi grillade, spelade kubb, lyssnade på musik, tog kort, pratade, skrattade. Vi hade det så mysigt och bra! Dock så kom det in ett litet oväder med regn och åska över oss, men det blev inte så mycket sån tur va. Så vi kunde stanna kvar där nere vid badet. Kvällen avslutades med lite dans. Lägger nog upp videon här när Linn har skickat den till mig sen. Jag bara älskar oss!

Idag har jag också haft en riktigt bra dag. Vid 10:45 åkte jag med bussen in till Örebro. Vad skulle jag göra där inne vid den tiden tro? Jo, jag åkte in för att träffa Anton. :) Han mötte mig vid busshållsplatsen. Vi gick runt lite på stan först, sen gick vi hem till han. Kollade på film och hade det bra. Sedan gav vi oss ut på en promenad, som inte blev så liten heller. Nästan 1 mil gick vi. :o Herregud, hur kom vi så långt? Haha. Vi bara gick och gick. Vi pratade väl och hade det så kul så vi glömde bort vart vi gick och hur långt. ;) Hehe. Vi var skapligt trötta när vi kom hem sen efter typ 2 timmar, men det var gött! Går man med dig så är det ju lugnt. ♥

Nu sitter jag här och inte gör så mycket. Är rätt trött faktiskt, så funderar på att krypa ner i sängen snart. Titta på nån film på datorn kanske..? Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft! Vi hörs imorgon!


Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: Hlet ok:)sJ?

2011-06-13 @ 08:40:11
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0