Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Inte långt kvar innan valet ska göras..


Inlägget skrevs : 2011-09-27
Klockan : 17:45:02
Denna dag har varit intressant! Hade två lektioner på förmiddagen + håltimme, sen åkte alla 9:or in till Örebro på Gymnasiemässa. Jag visste precis vad jag skulle kolla på, så för mig var det inte så svårt. Vilket ändå var skönt! Jag är nästan 100 % säker på att jag kommer/vill gå på Risbergska. Mitt förstahandsval blir nog Estetiska - Musik. Jag tycker det verkar väldigt chill och roligt. Man verkar ha en speciell gemenskap där och skolan verkar vara väldigt bra! Så jag tror faktiskt att alla mina val jag kommer göra kommer att bli på den skolan. Kanske att mitt tredjehandsval blir på nån annan, men det är ju inte så stor chans att man får sitt sista val så. Så jag är inte så jättenervös över att jag inte vet vad jag vill gå, utan jag har det klart hihi! :)

När kom vi hem med bussen så slutade vi. Har käkat och pluggat till domarprovet som jag ska göra ikväll och gjort klart matten. Nu ska jag titta på ett avsnitt av tv-serien The Killing som jag har missat. Träning om en timme också, guld!


Kommentarer
Postat av: SANNA

SV: Härligt! :D Det är sådär, har börjat bli förkyld ;(

Vad ska du hitta på imorgon (Onsdag) då? :)



Kram

2011-09-27 @ 22:26:16
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0