Design & layout: Caroline Nilsson | Ensomcaroline.com | [email protected]

Jag ger livet en stor fet kyss


Inlägget skrevs : 2012-02-15
Klockan : 19:44:14
Det känns som att denna dag har varit hur lång som helst. Kanske den har varit också? Kan vara för att alla lektioner vi har är långa på onsdagar. Såna lektioner som oftast kräver rätt mycket utav en, om ni kanske förstår vad jag menar hehe. Gick även iväg till gymmet med Jossis efter jag hade slutat vid halv fyra. Blev ett pass på nästan två timmar idag, bra där av oss!

Vad händer nu då? Inte så mycket faktiskt. Sitter i soffan framför tvn som det just nu går Vänner på. Väntar väl mest på att klockan ska gå och slå åtta så zappar jag över till fyran där Sveriges Mästerkock börjar. Brukar ni kolla på det? Jag själv är ju inte så inne för matlagning som ni kanske vet, men jag tycker det är kul att kolla på det faktiskt. Kanske kan få lite mer inspiration till mat än vad jag har haha.


Tycker vi ger livet en stor, fet tumme upp!

Kommentarer
Postat av: Emma

Verkligen en snygg tröja du hade idag! :) Jag tycker som de känns som alla dagarna är långa nu, det kanske de är med men längtar såå tills lovet! :D

2012-02-15 @ 21:47:04
URL: http://onllyyemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Hej, mitt namn är Julia och du har precis klickat dig in på min blogg. Här skriver jag om mitt liv och mina dagar. Jag hoppas att ni trivs och att ni hittar tillbaka! Peace & Love.


RSS 2.0